Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar Zonguldak'ta yapılması gereken spor yatırımlarının yanı sıra devam eden yatırımlar hakkında Geçlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette bir önceki Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da hazır bulundu.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in Zonguldak'taki spor yatırımları ile ilgili hazırlamış olduğu dosyayı inceleyen Türkmen, Çolakoğlu ve Uçar tüm spor yatırımlarının detaylı dosyasını Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na teslim etti.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı başta olmak üzere merkez ve ilçelerdeki spor yatırımlarının hızlanması ve biran önce tamamlanması için Kasapoğlu ve Bak ile istişarede bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Bakan Kasapoğlu'ndan olumlu mesajlarla ayrıldı.

ŞEHİR DIŞINA STAD VE SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ziyaret ile ilgili Pusula'ya yaptığı açıklamasında "Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın genel bakım ve onarımlarının yapılmasının dışında ayrıca Şehir merkezinin dışında bir spor kompleksi projemizi Bakanımıza sunduk. Bu projenin içinde yeni bir statyum, antrenman sahası ve Zonguldakspor için tesis binası olacak. Geniş kapsamlı bir spor kompleksi projesini Bakanımıza sunduk. Ayrıca bu tesisleri dışarıdan gelen misafir takımlarda kullanabilecek. Çok önemli ve güzel bir proje olan bu spor kompleksi için bakanımız "Yer bulun hemen çalışmalara başlayalım" ifadelerini kullandı. Proje 2020 yatırım programına yetiştirilecek. Bu spor kompleksinin dışında ayrıca Devrek'te yıkılan spor salonunun yerine yeni bir spor salonunun yapımı için görüş alışverişinde bulunduk. İl ve ilçedeki diğer spor yatırımları için de olumlu mesajlar aldık. Bir önceki Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak da bizlere çok destek oldu. Gerek Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, gerekse önceki bakanımız Osman Aşkın Bak'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi