-ÖZEL İÇERİK-

AK Parti Zonguldak Milletvekilli Polat Türkmen, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Zonguldak'a 5 milyar 200 milyon TL.yatırım yapacağını açıkladı.
Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kendisini davet ettiğini belirten Milletveki Türkmen, tünelleri ve yolları bitireceklerini ifade etti.
Polat Türkmen, Pusula' nın sorularını şöyle yanıtladı:
"Tünellerimizi ve bitmeyen yollarımızı yatırım programına koydurduk. Karayolları 5 milyar 200 milyon TL. kadar yatırım yapmayı planlıyor. Cumhurbaşkanımız Zonguldak'a çok önem vd kıymet veriyor. Çünkü Zonguldak Cumhuriyetimizin ilk şehri, enerjinin başşehri. Zonguldak gelecek yıllarda çok büyük yatırımları kendine çekecek. Her zaman hakettiği o zenginliği hep birlikte yaşayacağız. Yatırımlara para aktarılmasıyla ilgili Maliye Bakanı ile görüştüm. Beni davet etti, 5 milyar 200 milyon ödenek geliyor. Yollarımız bitecek. Bu ödenekle neler yapılacak; Filyos Liman Projesi, limana bağlanacak demiryolları, tüneller, Sahil yolu, Ereğli=Devrek, Ereğli-Zonguldak yolları gibi birçok yatırım var. Bunun çabası içerisindeyiz. Hedeflerimizin yüzde 80'ıni 2023 yılına kadar bitirmiş olacağız. Ekonomideki sıkıntılar aşağı düşmeye başladı. Zonguldak yatırım adası haline gelecek. Yaşanabilir ve güzellikleri görünebilir bir kent haline getireceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi