Zonguldaklı 22 aday hakem İl Hakemliğine terfi etti. Zonguldak’da İl hakem sayısı bu terfilerle birlikte 82’ye yükseldi. 15 Klasman hakeminin bulunduğu Zonguldak’ta ayrıca 40 aday hakemi daha bulunuyor. Hakem sayısının her geçen artması İl Hakem Kurulu’nun da elini güçlendiriyor.

İLKAY GÜNER HAKEMLERİ KUTLADI

İl Hakem Kurulu Başkanı İlkay Güner atamalarla ilgili yaptığı açıklamasında “22 hakem arkadaşımız Bir yıl adaylık süresini tamamlayarak (bu süreçte 7 yardımcı 3 kez hakem olarak müsabakalara çıkması gerekiyor) Yaklaşık bir ay önce evrakları tamamlanarak Merkez Hakem Kuruluna gönderilip terfilerinin yapılması sağlanmıştır . Bu katılımlarla hakem ordumuza lisanslı 22 arkadaşımızın katılması sağlanmıştır. İl Hakemliğine yükselen hakemlerini kutluyorum” dedi.

İL HAKEMLİĞİNE YÜKSELDİLER

Aday hakemlikten İl Hakemliğine terfi eden hakemler şöyle: Yasin Çakar, AhmetÇavdar, Ahmet Furkan Yıldırım, Ahmet Karakoç, Ayetullah Aslan, Bayram Ustabaş, Buğçe Taşcıoğlu, Davut Can Çubukcu, Emre Çınar, Emre Kurt, Ensar Genç, Erkan Çakar, Esra Arıkboğa, Fatih Güney, Güven Can, Levent Aydoğdu, Hasan Eke, Tayfun Çetin, TayfunPoyraz, Özgür Cem Taşdemir, Turgay Çetin, Ufuk Köseli. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi