Merkezi İstanbul'da bulunan Devrek Sabunlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kültürel Değerleri Tanıtım Gecesi düzenledi. Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen geceye; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt, MHP Devrek Belediye Başkan Adayı Ahmet Akdemir, Zondef Genel Başkanı Gurbet Altay, Pendef Pendik Dernekleri Federasyon Genel Sekreteri Zondef Genel Başkan Yardımcısı Ziya Öncan, Ak Parti Esenler Gençlik Kolları Baskanı Devrekli hemşerimiz Samet Eren, Devrekli sanatçı Remzi Budak ve çok sayıda dernek üyeleri katıldı. Sabunlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Cavlak, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Kültürel değerlerimiz, bizi bir birimize bağlayan, kenetleyen, kaynaştıran ve güçlü bir toplum oluşturulmasını sağlayan önemli unsurlarımızdır. Bu değerler, maddi ve manevi değerlerimizi oluşturmaktadır. Sabunlar Köyü Derneği olarak, hem hemşehrilerimize, hem de misafirlerimize yöremize ait kültürel değerlerimizi, el sanatlarımızı, sanatçılarımızı ve toplumumuza değer katmış değerli insanlarımızı tanıtmak, kültürümüzü hep birlikte yaşamak ve yaşatmak istedik. Toplumların ayakta durabilmesi ve kendilerini güçlü tutmaları için bu ve benzeri değerlerin unutulmamasına, sahip çıkılmasına ve diğer kültürler ile birlikte yaşanmasına vurgu yapmayı amaçlayan 'Kültürel Değerlerimizin Tanıtım Programı' düzenledik. Gecemize katılan herkese teşekkür ederim." Geceye katılan davetlilere Devrekli hemşehrimiz sanatçı Remzi Budak ve özel müzik ekibi gece boyunca seslendirdiği eşsiz şarkılarla güzel bir akşam yaşattılar. Geceye katılan CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt, İstanbul'da yaşayan hemşehrimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı.

Programımıza maddi desteklerde bulunan Ece Sigorta - Halil İbrahim Ece Beye, ORBA Düğme - Orhan Bayraklı Beye, Devrek Erdemler Pastanesi - Muhittin Erdem Beye, Şık Giyim Terzisi Şeref Cinköse Beye, İnam Ticaret - Recep İnam Beye, SYM Koltuk - Saadettin Yılmaz Beye, SBM Özel Güvenlik - Şenol Birol Kabarık Beye, Devrek Hünerli Eller Ev Yemekleri - Yadigar Benli Hanıma ve Üyemiz Şaban Çolakvermiş Beye teşekkür ederiz.

Programın hazırlanmasında büyük emeği geçen yönetim kurulu üyelerimiz; Sabit Koca, Muharrem Pirpir, Nizamettin Köse, Murat Budak, Satılmış Arabacı ve Abdüsselam Kösecik arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Programın ikramında servis edilen böreklerin hazırlanması için destek veren Gülnur & Sabahi Kurt ailesine, Aynur Serhatoğlu Hanıma, Meryem Karaeli Hanıma, Gülşen Pirpir Hanıma ve Şerife Kurt Hanıma, Kompostu yapımında destek olan Aydın Karaeli Beye teşekkür ederiz.

Programda sunulan beyaz baklava için destek sağlayan Devrek Belediye Başkanımız Mustafa Semerci Beye ve Kültür Müdürü Recep Civelek Beye teşekkür ederiz.

Programda fotoğraf ve kamera çekimi hizmeti veren Murat Kocadayı Beye, Devrek'ten gelip programımıza neşe katan sanatçımız Remzi Budak Beye, programda canlı müzik çalan Ömer ve Besim Beylere, Programın sunuculuğunu yapan Ecevit Beye teşekkür ederiz.

Programın yapılması için salon tahsisi yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Beye ve Başkan Danışmanı Mehmet Kaya Beye, Salon İşletme Müdürü Ahmet Beye teşekkür ederiz.

Programa katılan misafirlerimize ve üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi