Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Çorum FK galibiyetinin yankıları devam ediyor. 90+3'üncü dakikada Hakan Çevik'in attığı golle altın değerinde 3 puan kazanan kırmızı-lacivertli ekipte maçın ardından Teknik Sorumlu Barış Şeref, Kaleci Sinan Ören, Murat Türkkan ve golün kahramanı Hakan Çevik açıklamalarda bulundu. Kırmızı-lacivertli ekipte Kocalelispor maçı öncesinde özgüven arttı, moraller tamamen yerine geldi.

BARIŞ ŞEREF: "BU MAÇI ÇOK İSTEDİK"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref maçı şu şekilde değerlendirdi: "Rakip Çorum FK denk bir takımdı. İyi bir maç oldu. Ama böyle kötü bir hakem olamaz. Kendisine 'Bizi burada mahvettin' dedim. Her maçı olduğu gibi bu maçı da çok istedik. Ama önceki maçlarda sürekli bir şeyler oldu ve galip gelemedik. Hep takdir-i ilahi dedik. Ama bu kez galip geleceğimizi biliyordum. Golü attık ve işi bitirdik. Bu işte çok çalışmak, çok istemek önemli. Bunları yapınca iş bitiyor zaten. Daha iyi olacağız" dedi.

HAKAN ÇEVİK: "BENİM GOL ATMAM ÖNEMLİ DEĞİL"

90+3'üncü dakikada attığı golle takıma hayat veren Hakan Çevik "Önemli olan benim gol atmam değil, önemli olan galip gelmemizdi. Herkes canını dişine takarak oynuyor. Galip geldikleri zaman nasıl sevindiklerini görüyorsunuz. Bu kadar olumsuzluğa rağmen... Şartları zaten herkes biliyor, artık bunları konuşmaya gerek yok. İnşallah takımı daha iyi yerlere getiririz" dedi.

SİNAN ÖREN: "CAMİADAN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ"

Kaleci Sinan Ören ise şunları söyledi: "Altın değerinde gol diyorlar ya tam anlamıyla bizim için böyle oldu. Rakiplerde yenmiş. Bu hafta galip gelemeseydik bizim için sıkıntı olabilirdi. Biz elimizdeki malzemeyle en iyiyi çıkarmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarda çok özverili bir şekilde mücadele ettiler. Camiamızdan da anlayış bekliyoruz. Görüyorlar ne yaşadığımızı. İllaki çıkıp anlatmamı istiyorlarsa saatlerce anlatabilirim. Kulüpte ciddi çıkıntılar var. Bizde kazanmak istiyoruz.

Manisa FK karşısında 4 gol yedik ve bu bizim için bir hezimetti. Ama akabinde toparlanmakta güç. Hemen hemen 3 günde bir maç oynuyoruz. Arkadaşlarım aslan gibi mücadele etti. Önümüzde şimdi daha güvenli bakabileceğimiz 2 maç var. Kocaeli ve Afyon maçı. Çıkaracağımız maksimum puanlarla da yerimizi garanti altına almak istiyoruz.

Çorum FK maçında da gol çok enteresan oldu. Benim hissettiğimi Hakan kardeşim yaptı. Hakan'ı ve tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum"

MURAT TÜRKKAN: "BEN GEREĞİNİ YAPIYORUM"

Takımın tecrübeli futbolcusu Murat Türkkan ise şunları söyledi: "Çorum'un da iyi bir takım olduğunu biliyordum. Kötü oynadığımız birkaç maçtan sonra içerde galip gelmemiz gerekiyordu. İyi hazırlandık ve iyi top oynadığımızı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımın ayağına sağlık. Tebrik ediyorum herkesi. Sonuçta bizim mesleğimiz bu. İyi oynamak zorundayız. Ben gereğini yapıyorum."