AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte Çaylıoğlu Bölgesini ziyaret etti. Köyde bulunan esnaf ile pazaryerinde tezgah açan esnafları tek tek dolaşan Bozkurt ve beraberindeki partililer, esnaflara 'Hayırlı işler' temennisinde bulunarak, bir sorunlarının olup olmadığını sordular. Esnaflar, genelde ülke genelini ilgilendiren sorunları Bozkurt'a iletti. Bozkurt'ta Ankara programlarında bu sorunları gündeme getireceğini söyledi. Çaylıoğlu Jandarma Karakol Komutanlığı'nı da ziyaret eden Bozkurt, Karakol Komutanı Astsubay Üstçavuş Fatih Üstünsoy ve tüm personele görevlerinde üstün başarılar diledi.

MUHTARLARI DİNLEDİLER

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretlerinin ardından bir kıraathanede Çaylıoğlu bölgesi muhtarlarının sorunlarını dinlediler. Gerçekleştirilen istişare toplantısına Çaylıoğlu Köyü Muhtarı Yüksel Dirican, Güneşli Köyü Muhtarı Okan Kayacan Çevlik Köyü Muhtarı Murat Bozkurt, Sütlüce Köyü Muhtarı Recep Adıgüzel, Ortacı Köyü Muhtarı Köksal Tekin, Düzpelit Köyü Muhtarı Muhittin Karabulut, Saltuklu Köyü Muhtarı Kasım Arslan, Hacıosmanlar Köyü Muhtarı Mehmet Sakin, Davutlar Köyü Muhtarı Raif Erarslan, Külah Köyü Muhtarı Cavit Keser, Velidağ Köyü Muhtarı İsmail Çetin ve Kızılcapınar Köyü Muhtarı Tevfik Öner katıldı.

Toplantıda yol, su, asfalt, elektrik hatları, kanalizasyon, kadastro çalışmaları, köy konağı, kanal temizliği ve arazi yollarının açılması gibi sorunlarını dile getiren Muhtarlara; İl Genel Meclisi Üyeleri Rıfkı Gültekin ile Hüseyin Engin bilgilendirmede bulundular.

Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Bozkurt, kısa, orta ve uzun vadede çözülebilecek sorunlara yönelik Yönetim Kurulu Üyelerine de görevlendirmede bulundu.

Muhtarlara hitaben kısa bir konuşma yapan Bozkurt, "Gördüğünüz gibi hep birlikte çalışıyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile siz değerli Muhtarlarımızla hep bir aradayız. Sorunlarınızı doğrudan bana veya ekip arkadaşlarımıza iletebilirsiniz. Bizler de köylerimizin sorunlarını en aza indirgemek için gerek Zonguldak gerekse Ankara bazında inşallah elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız" dedi.