Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Köy ve Mahalle Muhtarları ile yemekte bir araya geldi. Memurlar lokalinde düzenlenen yemeğe, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti il başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Köy ve Mahalle Muhtarlarının yanı sıra aileleri katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan: "Bir gün değil hergün sizinle beraberiz. Muhtarlar gününüzü kutluyorum. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin" dedi.

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas: "Muhtarların sorunlarını hep dile getirdim. Kamu görevi yapıyoruz, sıkıntılarımızda var. Halkımızın ve devletimizin yanındayız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: "Muhtarlar gününüz kutlu olsun. Muhtarlarımızın önemini biliyorum. Vatandaşlarımızın ilk ulaştığı kişiler muhtarlarımızdır. İnşallah daha güzel çalışmaları beraber başaracağız" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar: "Bizi bir araya getiren başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bir aradayız. Sizler önemli bir görev yapıyorsunuz. Biz bu gözle bakıyoruz. Siyasi temsilciler olarak yerel yönetimlerdeb muhtarlara gelen talepleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum, her zaman yanınızdayız" dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş: "Gününüz kutlu olsun. Önemli bir görev yürütüyorsunuz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi