Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ilginç bir turnuvaya daha imza atıyor. Daha önce Kurumlararası düzenlenen Voleybol turnuvası bu kez Muhtarlar arasında düzenlenecek. 'Zonguldak Valilik Kupası Muhtarlararası Voleybol Turnuvası' adı altında düzenlenecek olan turnuvaya büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel bugüne kadar Muhtarların böyle bir turnuvada yer almadığını, daha önce gerçekleştirdikleri Kurumlararası Voleybol Turnuvasını muhtarlarla yapacaklarını söyledi. Maçların çok zevkli geçmesini beklediklerini belirten Yüksel, müracaatları beklediklerini açıkladı. Merkez, ilçe, belde ve köy muhtarlarının tamamının yer alacağı Voleybol turnuvasında takımların belirlenmesi için her muhtarlığın bağlı bulunduğu ilçe ve beldelerde görev yapan muhtarlardan takım kurulacağını belirtti. Yüksel turnuva öncesinde tüm takımlara şimdiden başarı temennisinde bulundu.

İŞTE BAŞLICA KURALLAR ŞÖYLE:
-Müsabakaya katılacak olan sporcuların 35 yaş ve üzeri olması gerekmektedir.

-Oynayacak takımlar en az 6, en fazla 12 sporcudan oluşacaktır.

-Takım listeleri her muhtarlığın bağlı olduğu muhtar imzalı ve mühürlü olup resmi yazı ile müracaat edilecektir.

-Müsabakalara katılacak olan sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen formlar doldurulacaktır. (Sağlık raporu, kişi beyanı, nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf)

-Oyuncu kartı olmayanlar oyuncu kartı çıkarıldığı takdirde oynayabileceklerdir.

-Her takım sahaya çıkarken tişört, şort yada eşofman altı ve spor ayakkabı giymesi gerekmektedir. Maç saatinde takımlara önlerinde numaraların yazılı olduğu yelekler kurumumuz tarafından verilecektir.-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tertip Komitesi ve ilgili kullar oluşturulacak, müsabaka takvimi belirlenecektir.

Editör: Pusula Gazetesi