Fikri Anıl Ortaokulu öğrencisi Deniz Arda Kubalas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İncivez Mahalle Muhtarlığı koltuğuna temsili oturdu.

Muhtarlık koltuğunu öğrenci Kubalas'a devreden Hüseyin Cevher, muhtarlık binasına gelen öğrencilerin bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler dağıttı.

Temsili muhtar Deniz Arda Kubalas, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı telefonla arayarak parklar, yollar, kaldırımlar ve yaya çizgileri ile ilgili taleplerde bulundu. Kubalas, ayrıca engelliler için özel kaldırım talebinde bulundu.

Çocuklar Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'dan taleplerini kağıda dökerek mesaj gönderdiler.

CEVHER: "BU ÇOCUKLAR BİR HARİKA"

İncivez Muhtarı Hüseyin Cevher "Çocuklarımız belediye başkanımızdan parklar, yollar, kaldırımlar, yaya çizgileri, engelli kardeşlerimiz için yaya kaldırımı ve çocuklara okuma evleri talebinde bulundular. Uzay Bilim Merkezi ve havalandırmanın olduğu alana Özel İdare ve belediyenin ortaklaşa yapacağı bir projenin İncivez semtine kazandırılmasını istediler. Bu alandan gençlerin faydalanmasını istediler. Bu çocuklar bir harika geleceğimiz emin ellerde. Yeter ki biz onları yetiştirebilelim" açıklamasını yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi