Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri unutulmaz bir gün yaşadı, güzel bir sürprizle karşılaştı. Terakki Mahalle Muhtarı Ali Şükrü Fidanboy, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün ve Zonguldak Futbol Hakemi Yunus Karaçengel, Gezi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda ortak bir proje ile bir araya geldiler. Muhtar Tüzün ve Fidanboy, öğrencilere dondurma dağıtırken Hakem Yunus Karaçengel ise Türkiye Futbol Federasyonu Zonguldak İl Temsilciliği adına okula çeşitli branşlarda kullanılabilecek toplar hediye etti, öğrenciler ise bu jest karşısında hem şaşırdı, hem de günün tadını çıkardılar.

"ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK GÜZEL"

Terakki Mahallesi Muhtarı Ali Şükrü Fidanboy, 2015-16 eğitim öğretim yılından çocuklara dondurma sözü verdiğini ifade ederek, "Geleneksel bir Dumlupınar etkinliğimiz oluyor. Bu sene de olacak. O önümüzdeki hafta olacak. Ama bugün ki yapılan etkinlik benim için çok önemli. Onlara umut vermek, onları mutlu etmek çok güzel bir duygu olduğu için böyle bir etkinlik düzenledik. İnşallah devamı gelecek." dedi.

"SPOR GENÇLERLE GELİŞECEK"

Zonguldak Futbol Hakemi Yunus Karaçengel, "Muhtarımızla daha önceden gelen bir dostluğumuz var. Böyle bir şey yapmak istediğini söyledi bana. Bende nasıl yardımcı olabilirim diye düşündüm. Sonrasında çocuklarımıza futbol topu, basketbol topu yardımı yapılabileceğini düşündük. Sporu geliştirmek adına gençlerleyiz" dedi.

"ETKİNLİĞİ GELENEKSELLEŞTİRECEĞİZ"

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün: "Bu etkinlikleri gelenekselleştirmemiş gerekiyor. Velilerle okulun kaynaşmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklar bizim, okul bizim. Gelecek Çocukların. Hizmet verebiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLDU"

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Hakan Acar ise "Hakem kardeşimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızı her zaman yanımızda görmekten onur duyuyorum. Okulumuzun yanında olmaları eğitim seviyemizi de olumlu yönde etkiliyor. Velilerimiz ve okulumuzun yanında olan muhtarlarımızla birlikte başarıyı yakalamak için uğraşıyoruz. Böyle bir etkinlikle çocuklarımız çok mutlu oldular" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi