Spordan, sağlığı kadar birçok projesi olduğunu söyleyen Korkmaz; "Köyümüze haftanın belli bir günü mobil hizmete gelen aile hekimlerimizin rahatça muayene ve uygulama yapabilecekleri bir oda bulunmamaktadır.

Bu kadar önemli bir konudaki bu büyük eksiği köyümüze sağlık odası yaparak ortadan kaldıracağız.

Tarımın, özellikle de seracılığın lokomotifi olan Kayıkçılar Köyünde tarım ve seracılık üzerine yapılacak kapsamlı bir etkinliğin köyümüze her anlamda büyük katkılar sağlayacağı düşüncesiyle, oluşturmayı planladığımız mesire alanında her yıl "Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali" projesini hayata geçireceğiz.

Köyümüzde spordan bahsediyorsak elbette ki Kayıkçılar Spor Kulübümüzü en başa koymadan olmaz. Köyümüzün spor anlamında en büyük eksiği olan sentetik futbol sahasını köyümüze mutlaka kazandıracağız.
Elbette ki sporun futboldan ibaret olmadığını iyi biliyoruz ve bu bilinçle Kayıkçılar Spor Kulübümüzün farklı spor branşlarında da faaliyet gösterebilmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Çevre ve park çalışmaları konusunda öncelikle, köyümüze mesire alanı oluşturacağız. Tüm mahalle mezarlıklarının temizliğini yılda bir kez muhtarlığımız tarafından sağlayacağız.

Atık su konusunda en büyük idealimiz kanalizasyondur. Fiziki şartlar nedeniyle kanalizasyon büyük bütçeler gerektirdiğinden devlet desteğiyle gerçekleştirilebilecek bir projedir. Bu süre zarfında da bu eksikliği köyümüze bir vidanjör kazandırarak gidereceğiz.

Kültürlü bir toplum istiyorsak, kültürlü bir gençlik yetiştirmeliyiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak,boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilecek;
Kültür Merkezi projemizi hayata geçireceğiz. Gençlerimiz Kayıkçılar Köyünün geleceğidir, çıktığımız bu yolda gençlerimizle kol kola yürüyeceğiz"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi