Tüketim alışkanlıklarımızın ve ilgi alanlarımızın değiştiği günümüzde geleneksel hediyeler de eski büyüsünü kaybetmiş durumda. Özel günlerde çiçek, çikolata ya da tişört, gömlek gibi tekstil ürünleri almak alışkanlık haline geldiği için bu hediyeler artık hediyeyi alanda da verende de heyecan uyandırmıyor; aksine geçiştirilmek için alındığı izlenimi yarattığından karşımızdaki kişide olumsuz duygulara sebep olabiliyor.

2018 yılında sürpriz kutularla piyasaya girdikten kısa bir süre sonra insanların geleneksel hediyelerden sıkıldığını ve sevdiklerinin kendilerine kaliteli vakit ayırmalarını sağlayacak hediyeler vermek istediğini fark eden Muhiku, 2 senede binlerce insanın hayatına mutluluk getiren bir şirkete dönüşmüş durumda.

Muhiku, yeni nesil hediyeleşme kültürünü benimseyerek tüm bu olumsuz duyguların yerini mutlulukla dolduran ve işini titizlikle yapan bir şirket. Tasarladığı hediye kutularında asla gereksiz ve anlamsız ürünlere yer vermeyen ekip, müşterilerle sürekli dirsek temasında olduğu için kendini ve kutularını güncellemeye hız kesmeden devam ediyor. Örneğin son dönemde yapılan güncellemeyle birlikte artık istenilen ürünler teker teker seçilerek sıfırdan bir hediye kutusu tasarlanabiliyor. Bu sayede karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarına ve ilgi alanlarına göre bütçenize uygun bir hediye hazırlayabiliyorsunuz.

İstanbul içerisinde özel kuryeyle hızlı teslimat, tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo gibi hizmetlerle kullanıcılarına her adımda kusursuz bir hizmet sunan Muhiku, özel günlerdeki hediye arayışınızı en keyifli şekilde çözmenizi sağlıyor.

Yenilikçi Hediye Kutusu Seçenekleri

Arkadaşlarınıza, sevgilinize ya da ailenizdeki bireylere alışılagelmiş hediyeler vermekten sıkıldıysanız yenilikçi hediye kutusu alternatifini deneyebilirsiniz. Bir kutu içerisinde pek çok ürün sunarak karşınızdaki kişide çok katmanlı mutluluk oluşturacak bu hediye alternatifi, son dönemlerde sıklıkla tercih ediliyor.

Muhiku'da kadın, erkek, genç, yaşlı herkes için uygun bir hediye kutusu bulmak mümkün! Sitede en çok tercih edilen hediye kutusu seçenekleri: Dünya Kahveleri Kutusu, Dünya Çayları Kutusu ve Türk Kahvesi Kutusu. Dilerseniz bu üç kutudan kısaca bahsedelim.

Dünya Kahveleri Kutusu, isminden de anlaşılacağı üzere dünyanın farklı bölgelerine ait filtre kahveleri bir kutuda birleştiriyor. Böylelikle farklı asidite-gövde, tat notaları ve sertlik değerlerine sahip 3. nesil kahveleri deneyimlerek kendi kahve zevkinizi bulabiliyorsunuz. Kahve kutusu olarak alabileceğiniz bu setin içerisine dilerseniz French press, kupa, kitap gibi eklemeler de yapabiliyorsunuz.

Sıcak içecekler tüketmeyi sevse de kahveye bir türlü ısınamayan insanlar için Muhiku'da Dünya Çayları Hediye Kutusu alternatifi de mevcut. Bitkilerin şifalı gücünden yararlanmak isteyenleri mutlu edecek bu tadım kutusunda çaylarla ilgili bir de bilgi kitapçığı bulunuyor. Kahve kutusunda olduğu gibi bu kutuya da farklı ürünler ilave etmeniz mümkün. Çay süzgeci, desenli kupa ve bitter çikolata kullanıcıların bu kutuya eklemeyi en çok sevdiği ürünler.

Arkadaşa, sevgiliye yenilikçi hediye kutusu verirken anneye neden verilmesin? Annenize doğum günü hediyesi olarak almayı düşündüğünüz kolye tam olarak içinize sinmiyorsa ya da her sene benzer şeyler aldığınız için artık farklılık arıyorsanız Türk Kahvesi Hediye Kutusu tam size göre! Kadınların hem kendilerine hem de sevdiklerine aldıkları bu kutunun içerisinde Türk kahvesi sunumu için gereken her şey mevcut: Birinci kalite toz Türk kahvesi, fincan takımı, cezve ve kahvenin yanında iyi gidecek lezzetli bir çikolata.

Sevgiliye Hediye Önerileri

Konu sevgiliye hediye olduğunda ona her şeyin en güzelini sunmak isteriz. Hayatımızdaki diğer insanlardan farklı olarak sevgilimize doğum günü, yılbaşı, Kadınlar Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü ve yıl dönümü gibi farklı özel günlerde hediye alma ihtiyacı hissederiz. Özel günlerin sayısı arttıkça farklılık yakalamak ve karşımızdaki kişiyi mutlu edebilmek ise giderek daha zor bir hale gelir.

Muhiku, sevgiliye hediye kutularıyla size uçsuz bucaksız ve yenilikçi bir dünya sunuyor. Kız arkadaşa kişisel bakım ürünlerinin ağırlıkta olduğu cıvıl cıvıl kutular; erkek arkadaşa ise daha çok onun ihtiyaçlarına yönelik maskülen kutular hazırlıyor. Üstelik bu seçenekleri kullanıcılarına sunarken yılbaşı, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü gibi belirli temalarda özel koleksiyonlar da çıkartıyor. Bu sayede tekrara düşmeden içeriği farklı seçimler yapabiliyorsunuz.

Sevgilinizin zevklerine göre Muhiku'da kendi hediye kutunuzu tasarlayabilirsiniz. Kitap okumayı, kendine vakit ayırmayı ve doğayla iç içe olmayı seven bir sevgiliye hediye kutusu hazırlarken roman, bitki çayı ve fesleğen yetiştirme kiti seçerek oldukça uygun bir fiyata hediyenizi hazırlayabilirsiniz. Siparişinizi vermeden hemen önce not kartı için mesajınızı da yazabilirsiniz. Eminiz ki bu sürpriz, daha önce böyle bir hediye almamış olan sevgilinizi çok mutlu edecektir.

Erkek sevgiliye hediye alacaksınız premium içeriğe sahip Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu'nu değerlendirebilirsiniz. İçerisinde siyah kılıflı cam su matarası, en romantik anınızı ölümsüzleştirerek hep yanı başında olmasını sağlayacak şık bir çerçeve, kahve kokusuna sahip dekoratif mum, erkeksi kokuya sahip bakım ürünü, 70 gramlık paketinde nefis bir filtre kahve ve son olarak mat siyah tasarıma sahip kupa bulunan bu kutu, erkek arkadaşınızın keyifle kullanacağı ürünlerden oluşuyor.

Sevgiliye hediye alırken artık belirli seçenekler arasında sıkışıp kalmanıza gerek yok. Muhiku'daki uygun fiyatlı hediye kutuları sayesinde sevdiklerinize en renkli ve en unutulmaz sürprizinizi yapabilirsiniz!