Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 'Muhasebeciler Haftası' nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Bartın'da 'Muhasebeciler Haftası' kutlamalarına başlandı. Bu kapsamda Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Çelenk sunumunun ardından konuşan Bartın SMMM Odası Başkanı Mustafa Fındık, hafta dolayısıyla 5 gün boyunca çeşitli etkinlikler yapacaklarını ifade etti.
Fındık, "1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebeciler Haftasını kutlamaktayız. Bu haftanın anlamı olarak ise Mali Müşavirlik mesleğinin tanıtılması, arkadaşlarımız arasında etkileşim sağlanmasını hedefliyoruz. Ülke ekonomisi olarak önem verdiğimiz vergilerin toplanmasına büyük bir katkımız var. Hem ülke ekonomisine olan katkıyı artırmak hem de çalışanlar arasında etkileşimi artırmak amacıyla 1-7 Mart arasını Muhasebeciler Haftası olarak kutluyoruz. 1 Mart Çarşamba günü saat 09.00'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına Çelenk sunulması ile başlayan etkinliklerimiz gün boyu devam edecek. Saat 11.00'da Zonguldak Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, saat 14.00'da Zonguldak SMMM Odası Ziyaretleri ve saat 16.00'da da Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı ziyaretleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi