Zonguldak Belediyesi'nin Bahçelievler Mahallesi 102 Sokak üzerinde gerçekleştirdiği yol betonlama çalışması vatandaşın kabusu oldu.

Enerji SA ve doğalgaz hatlarının yeraltına alındığı Yunus Emre Caddesi'nde Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince beton yol çalışması yapıldı. Yapılan çalışmanın ardından betonu kurumayan yol trafiğe bir şekilde açık kaldı. Yolu kullanan araçlar kurumayan betona saplandı. Yol ise eski halinden daha kötü hale geldi. Çalışmanın düzgün yapılmadığını belirten vatandaşlar, "Yolda yapılan beton kurumadan araçlar yolu kullanmaya başladı. Gece sokağa giren araçlar harcın içine saplandı. Mahallede yol gördüğünüz gibi. Bir yolu yapamayan belediyemiz var. Yazık günah giden betona ve yapılan çalışmaya. Araçlarımız zaten bütün harç oldu. Plansız bir çalışma bakın nelere mal oldu?" dedi.

Mahalle sakinleri yolun trafiğe açık kalan kısmını çöp konteyneri ve taşlarla kapatarak yolu trafiğe kapatmaya çalıştı. Araçların geçtiği yolda oluşan kötü görüntü ise görenleri şaşkına çevirdi.

Editör: Pusula Gazetesi