Bölge özellikle yaz turizminin kalbi niteliğindedir. Ülkemize villa kiralama konseptli tatil seçeneğinin en popüler olduğu Kaş bölgesi yerli ve yabancı pek çok turistin tatil için ilk tercihi olmaktadır. Son yıllarda oldukça trend olan villa kiralama muhafazakar aileler için de oldukça mantıklı bir seçim oluyor. Çünkü muhafazakar aileler otellerde sıklıkla kadın erkek ayrı havuzların kullanımından dolayı rahat ve bütün aile birlikte bir tatil yapamıyor. Kiralık villa Kalkan hizmetleri sunan Tatil villası, muhafazakar, balayı ve normal tatil için plan yapmakta olan tüm kesime hitap ederek ekonomik ve lüks villa seçenekleriyle hizmetinizde. Villa kiralamada her aile kendine ait özel mülk halinde olan villalarda konaklıyor. Ayrıca muhafazakar ailelerin konaklayacağı villaların çevresi özel branda sistemi ile kapatılarak dışarıdan birilerinin içerisini görmesi engelleniyor. Dolayısı ile tüm aile tatilin tadını birlikte çıkarıyor. Firma bölgede villa kiralama konusunda uzun yıllardır hizmet veren güvenilir bir firmadır.

Nasıl Villa Kiralanır?

Sizde tatilinizi lüks bir villada, eşsiz doğa manzarası içinde geçirmek istiyorsanız öncelikle firmanın internet sitesine giriş yapıp konaklamak istediğiniz tarih aralıklarında bir villa seçmeniz gerekir. Daha sonra rezervasyon edilen villanın ücretinin bir kısmı havale yolu ile firmaya gönderilmelidir. Size ayrılmış olan villaya giriş yaptığınız gün kalan ücret peşin peşin olarak alınır. Villaya giriş yapmadan önce tarafları bağlayıcı bir sözleşme imzalanır. Kiralık villa kalkan hizmeti sunan ve Kaş da da villaları bulunan tatilvillasi.com.tr bu sözleşmede konaklama sürecinde oluşabilecek durumlar hakkında ayrıntılı bilgi yer alır. Ayrıca konaklama süresini uzatmak isteyen müşteriler önceden firmaya bilgi vermelidir.

Villa Temizliği Nasıl Sağlanıyor?

Firma müşterileri villaya giriş yapmadan önce villa temizliğini gerçekleştirir. Bir haftalık tatilde tekrar bir temizlik talebi ücretli iken iki hafta ve üzeri tatillerde haftada bir defa villa içi temizliği firma tarafından verilir. Ancak villanın bahçe temizliği her gün düzenli olarak yapılır.

Yeme İçme Nasıl Olur?

Villa kiralama da yeme içme müşterinin kendisini aittir. Villada bulunan mutfakta dolap, fırın gibi ihtiyaç duyulan tüm malzemeler vardır. Villada konaklayan misafir tüm bu mutfak gereçlerini kullanabilir. Dilerse de hazır yemekleri tercih edilebilir.

Daha detaylı bilgi ve tüm Kaş Kalkan kiralık villa seçeneklerini www.tatilvillasi.com.tr web adresi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi