2018 yılının Ağustos ayından bu yana Çaycuma İlçe Müftüsü olarak görev yapan Ayhan Ermiş'in, İzmir'in Urla İlçesine tayini çıkması sebebiyle bir dizi veda programları düzenlendi. Programlara, Çaycuma İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocabey, Kaymakam Adayı Bahadır Yılmaz, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Samet Tonga, Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun, İl Müftü Yardımcıları Tahir Ercin ve Kemal Türksoy, İlçe Müftüleri, Karakol Komutanı Kıvanç Yıldırım, Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Çaycuma Müftülüğü daire personeli, emekli ve görevde bulunan din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileri katıldı.

İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun ve İl Müftüsü Aşır Durgun konuşmalarında, yaptığı hizmetlerden ötürü Ayhan Ermiş'e teşekkür ederken yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Ayhan Ermiş 3.5 yıldır gerek din görevlileri ile gerekse diğer kurum ve kuruluşlar ile uyum içinde çalıştıklarını, Çaycuma'nın kendisinde ayrı bir iz bıraktığını dile getirirken, herkesten helallik talep etti.

Program hediye ve plaket takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.