Zonguldak'ta özel bireyler için çok önemli bir eğitim ve spor kulübü derneği açıldı. Mucizeler Akademisi Özel Çocuklar Spor Kulübü'nün açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Tepebaşı Mahallesi Kazanyeri sokak, Tömbek Apartmanı'nda açılan Mucizeler Akademisi Özel Çocuklar Spor Kulübü özellikle özel çocuklar ve aileleri için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Zonguldak'ta ilk kez böylesine geniş kapsamlı eğitimin yanı sıra spor etkinliklerini de içinde barındıran Mucizeler Akademisi Özel Çocuklar Spor Kulübü'nde atletizm, yüzme, masa tenisi, Basketbol, Voleybol, Bisiklet sporlarının yanı sıra müzik ve resim eğitimleri de verilecek.

Mucizeler Akademisi Özel Çocuklar Spor kulübünün kuruluş amacı ise şu şekilde açıklandı: "2018 yılında kurulmuş olan Mucizeler Akademisi Spor Kulübü Derneği Otizm ve Down sendromu mental reterdasyon ve diğer tanılı bireylerin psikomotor becerilerini geliştirmek hayat kalitelerini artırmak ve çocukları hayata atapte etmek için kurulmuş ve haftanın 6 günü uzman kadro ile birlikte çocuklara eğitim vermek"

Editör: Pusula Gazetesi