Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2. Ligi A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak İşitme Engelliler bugün 11.00'da deplasmanda İstanbul Çekmeköy İşitme Engelliler ile karşılaştı.

3 AS FUTBOLCUSU YOKTU

Haftaya 1 maç fazlasıyla lider giren Zonguldak İşitme Engelliler şampiyonluk mücadelesindeki en yakın rakibi İstanbul Çekmeköy karşısında maça 3 as futbolcusundan eksik çıktı. Geçtiğimiz hafta Kocaeli İşitme Engelliler maçının sonunda kırmızı kart gören Turgay'ın eksikliğini takımı olumsuz etkilerken, ayrıca hastalığı nedeniyle maça gidemeyen Gökhan ve Enes'in de yokluğu takım oyununda sıkıntılar yarattı.

ERKEN GOL SIKINTI YARATTI

Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Zonguldak İşitme Engelliler güçlü rakibi karşısında maçın henüz 5'nci dakikasında kalesinde gol gördü. Beraberlik için yüklenen Zonguldak İşitme Engelliler golcüsü Turgay'ın yokluğunda bir türlü gol noktalarında etkili olamadı. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Zonguldak İşitme Engelliler son dakikalarda kalesinde ikinci golü görünce puan umutlarını kaybetti.
MUCİZE OLUR MU! ÇEKMEKÖY 2 MAÇINI KAYBETMESİ GEREKİYOR
Zonguldak İşitme Engelliler'in şampiyon olabilmesi için hafta sonu sahasında son maçında Çorlu'yu yenmesi gerekiyor. Maç eksiği bulunan Çekmeköy'ün de iki maçıda kaybetmesi gerekiyor. Zonguldak için mucize gerçekleşmesi gerekiyor.

Editör: Pusula Gazetesi