Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, İzmirlioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Atıf Budak´ın otomobiline çarpan motosikletteki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Ereğli Yeşiltepe Yolu Kepez Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Ereğli-Zonguldak karayolunun Kepez Mahallesi mevkiinde yan yoldan çıkan İzmirlioğlu İlköğretim Okul Müdürü olduğu öğrenilen Hüseyin Atıf Budak (52) idaresindeki 67 TA 244 plakalı otomobil ile Soner Kılıç´ın (28) kullandığı 67 LL 043 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kaza sonrasında motosiklet sürücüsü Soner Kılıç kanlar içinde kaldı. Ağabey İsmail Kılıç ise olay yerinde bulunan bölge trafik ekiplerine nasıl olduğunu anlatmaya çalıştı. Yerde yatan İsmail Kılıç, polislerin gelmesi ile ayağa kalkarak, "Biz kendi yolumuzdan gidiyorduk. Sağ taraftan bir araç çıkmak istedi. Biz korna çaldık. Ama diğer araç yola çıktı. Ona da korna çaldık, ama durmadı ve biz de arabaya çarptık. Çarptıktan sonra durmadı. Arkasından bağırınca ileride durdu." dedi.

Kaza yerine gelen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, diğer sürücü Hüseyin Atıf Budak´ın yanına giderek kazanın nasıl meydana geldiğini sordu. Budak, "Ben aracım ile tali yoldan çıkış yaptım. Motosiklet sürücüsü diğer araçtan kaçmak isterken gelip bana çarptı." şeklinde anlattı. Budak, ayrıca kazadan sonra kaçmadığını, herhangi bir olumsuz olayın yaşanmaması için aracını ileri aldığını söyledi.

Hastaneye kaldırılan Soner- İsmail Kılıç kardeşlerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi