Morg önünde acı bekleyiş paylaşan: pusula67televizyonu

Zonguldak'ta kına dönüşü pusu kurularak pompalı tüfekle taranan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili ailenin arazi anlaşmazlığından aralarında husumet olan 20 yaşındaki Erdem A., gözaltına alındı.

Olayı duyan aileler hastane önüne akın etti. Geceden bu yana BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi önünde bekleyen ailelerin gözyaşı dinmedi. Hayatını kaybedenlerden 14 yaşındaki Sonar Akgüz'ün yakınalrı, 'Garip yavrum, sen daha genceciktin günahsız yavrum" ağıtlarıyla göz yaşı döktü. Morg önünde bekleyen cenazelerin yakınları, "Yavrularım biz bu acıya nasıl dayanalım. 3'ünüzü birden nasıl toprağa verelim. annem bu acıya nasıl dayansın, sizin arkanızdan o da gelir" şeklinde ağıt yaktı. Aileler morg önünde Adli Tıp Kurumu'nun işlemlerinin tamamlanmasını ve cenazelerin kendilerine teslim edilmesini bekliyor.

Cenazelerden 2'si BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgunda, birisi ise Atatürk Devlet Hastanesi morgunda bekletiliyor. Adli tıpın işlemlerinin ve savcılık incelemlerinin ardından cenazeler ailelere teslim edilecek. Cenazelerin ne zaman defnedileceği konusunda henüz bir çaıklama yapılmadı

Editör: Pusula Gazetesi