Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta sezona 1-0’lık Kocaeli Birlik galibiyetiyle başlayan Zonguldakspor ligde son iki maçında istediği skorları alamadı. Geçtiğimiz hafta sahasında Bucaspor’a 1-0 mağlup olan Kırmızı-lacivertli ekip Pazartesi günü de Trabzon deplasmanından yine aynı skorla 1-0 mağlup ayrılarak iki haftayı da puansız kapattı.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR ÜZGÜN

Sezon başından beri ortaya koydukları mücadele ve aldıkları puanlarla play-off’u kovalayan Zonguldaksporlu futbolcular ellerinden gelenin fazlasını yaparak yüreklerini sahaya yansıtarak mücadelelerinden dolayı taraftarların taktirini kazandılar. Ancak son iki maçta istedikleri sonuçları alamayan Zonguldaksporlu futbolcular ve Teknik heyet herkesten çok daha fazla üzgün.

ANTALYA KAMPI 24 ARALIK’TA BAŞLIYOR

Zonguldakspor devre arası kampı için geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Antalya’yı tercih etti. 24 Aralık tarihinde Zonguldak’tan ayrılacak olan kırmızı-lacivertli ekip Antalya kampını 6 Ocak 2017 tarihinde tamamlamayı planlıyor. Bu arada yapılacak hazırlık maçlarıyla ikinci yarıya eksiksiz girmeyi planlayan Zonguldakspor, ilk etapta kümede kalmayı hedefliyor. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi