Çok katlı plazalar, Avm'ler, iş merkezleri, banka, hastane vb. gibi yerlerde periyodik olarak yapılan uygulamalar sektörde dış cephe temizliği olarak adlandırılmaktadır. Bu tür hizmetleri eksiksiz yerine getirebilmek için, profesyonel kadro, ileri teknoloji ürünü makine ve ekipman, bilgi ve tecrübe gereklidir. Dış cephe temizlik uygulamaları zor olmasının yanı sıra hizmet sırasında hayati tehlike arz edebilecek unsurları da içerisinde barındırmaktadır. Bu sebeple yüksek binaların dış cephe temizliğinde konusunda uzmanlaşmış firmalardan destek almak zorunludur. Dış cephe temizliklerinin bireysel çabalarla yapılması mümkün olmadığı gibi, sıradan usullerle istenilen sonuçların alınması da mümkün değildir.

Dış cephe temizliklerinde modern asansörler ve üstün temizlik kalitesini sağlayan ekipmanlarla hizmet üreten Marina temizlik, konusunda uzmanlaşmış personel ve en etkili temizlik malzemeleri kullanmak suretiyle tüm beklentileri üst düzeyde karşılamaktadır. Gerek plaza cam temizliği gerekse Antalya dış cephe temizliği mevsimsel etkilere maruz kalarak kirlenen ve leke tutan cam satıhların temizliğinden ibaret değildir.

İklimsel Döngüler Kirlenmede Önemli Rol Oynar

Yağmur sebebiyle oluşan korozyon uzun süre temizlenmediğinde metal yüzeylerin çürümesine ve görsel kirliliğe sebep olmaktadır. Korozyon sebebiyle önemli miktarlarda harcamalarla yenilenmesi gereken metal yüzeyler, dış cephe temizliklerinin periyodik olarak yapılması durumunda sorun teşkil etmezler. Ayrıca düzenli olarak yapılan dış yüzey temizlikleri, bina yüzeyinde farklı organizmaların meydana getirdiği küf, mantar gibi oluşumların ortadan kalkmasını sağlamaktadır.

Yüksek bina ve plaza camlarının dışında, dükkan ve mağaza camlarının temizliği konusunda da profesyonel hizmetler sunan temizlik firmaları, şehrin kalabalık merkezleri, alıveriş alanları gibi yerlerde kurulu bulunan ticari işletmelerin temizlik taleplerini de değerlendirmektedir. Tüm yaşam alanlarında olduğu gibi dükkan ve mağazalarda da önemsenmesi gereken cam temizliği, işyerlerinin görsel görünümüne oldukça önemli katkılar sağlamaktadır. Dükkan cam temizliği belirli periyotlar halinde düzenli olarak yapılması gereken bir temizlik çeşididir.

Temiz Bir Ortamın Size Katacağı Avantajlar

Dış görünüşün itibar sağlamadaki önemi düşünüldüğünde, sürekli temiz görünmek firmalara müşterilerinin gözünde önemli bir saygınlık kazandıracaktır.

  • Çok kısa sürelerde oldukça uygun fiyatlarla yapılan dükkan cam temizliklerinde kullanılan yüksek kalite temizlik malzemeleri, temizliğin fark edilmesini sağlayacak derecede görsel etki sağlamaktadır.
  • Özellikle kalabalık insan topluluklarının yoğun olarak bulunduğu yerlerde faaliyet gösteren mağazalar, oldukça ilginç vitrin süslemeleriyle dikkat çekmektedir.
  • Bu tür yerlerde görselliğin etkisini sürekli kılabilmek, vitrin camlarının düzenli bir şekilde temizlenmesiyle mümkün olmaktadır.
  • Tüm temizlik uygulamalarında profesyonel ekiplerle hizmet üreten temizlik firmaları mağaza cam temizliği konusunda da üstün temizleme gücüne sahip temizlik malzemeleri ve profesyonel ekipmanlar kullanmaktadır.

Antalya'nın il merkezi dahil olmak üzere tüm ilçelerinde uzman kadro ve profesyonel yöntemlerle temizlik hizmeti veren firmalara ulaşabilir, oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla üstün kalitede temizlik hizmeti alabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi