Bu sokak giyim tarzını ülkemizde ilk satışa sunan firma ise Modayıtıkla. Avrupa'daki giyim stillerini yakınen takip eden moda firması yeni modelleri müşterilerine sunan ilk e-ticaret sitesi olarak kendini rakiplerinden ayırıyor.
Erkek giyim ürünleri satan ve erkeklere özgü bir alışveriş sitesi olan Modayitikla.com tecrübeli ve sıcak kanlı müşteri hizmetleri ile takipçi kitlesinde çok başarılı bir etkileşim yakalıyor.
Kendine özgür bir takipçi kitlesi olan modayitikla.com erkek gömlek modellerinden ayakkabıya, pançodan tişörte kadar bir erkeğin ihtiyacının olabileceği tüm giyim modellerine sahip. Moda trendlerini yakından
takip eden üretim ve tedarik ekibi başarılı çalışmalar yapmakta. Her yerde kolaylıkla bulunmayan binlerce giyim modelini sadece Modayitikla'da bulabilirsiniz.
Hızlı teslimat prensibi ile siparişleri 1-3 gün içerisinde müşterilerine ulaştıran modayitikla alıcılara sundugu kapıda ödeme ve şeffaf kargo gibi yöntemlerle ise müşterilerine güvenilir bir alışveriş imkanı sunuyor.
Kredi kartı tercih eden müşterilerine ise peşin fiyatına taksit gibi cazip fırsatlar da sunan firma online web sitesi aracılığı ile ülkemizin tüm bölgelerine satışlar gerçekleştiriyor.
Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan modayitikla.com kampanyalarını ilk olarak sosyal medyadan duyuruyor, siz de firmayı yakından takibe alarak kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Erkek sokak modasının öncü konumundaki Modayitikla.com yetkilileri başarıyı kaliteden ödün vermemeye ve müşterilerin haklarına saygılı olmaya borçlu olduklarını belirtiyorlar. Birçok giyim modelini kendilerinin ürettiklerini
yine yetikililerden öğreniyoruz. En üst kalite giyim ürünlerini uygun fiyatlarla alıcılarına sunarak eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatan modayitikla'yı tebrik ediyoruz.
Şayet sizler de tarzınızı değiştirmeye ve değişen moda trendlerini yakalamaya ihtiyaç duyuyorsanız modayitikla.com bir tık uzağınızda, ürünlere göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Editör: Pusula Gazetesi