Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından yönetim görev dağılımı gerçekleştirdi. Yeni yönetim Kerim Yılmaz başkanlığında transfer politikasını belirledi.

TEKNİK HEYET RAPORU SUNDU

Kulüp başkanı ve aynı zamanda Kozlu Belediye Başkanı olan Kerim Yılmaz, iddialı takım kurulacağı yönünde talimat verdi. Teknik heyet Abdulkadir Kalyoncu ve Burkan Arık ise şampiyonluk hedefi doğrultusunda yönetime transfer listesini sundu.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim bu hafta için harekete geçerek gündemdeki futbolcularla tek tek masaya oturmaya hazırlanıyork.

İLK HEDEF JO KARDEŞLER

Kozlu Belediyespor yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda ilk olarak Mısırlı Mohab Jo ve Ahmed Jo kardeşler ile masaya oturacak. İkiz kardeş olan Jo kardeşler geçtiğimiz sezon İstanbul amatör ligde mücadele ettikleri öğrenildi. Mısırlı ikiz kardelerden Mohab Jo santrafor mevkiinde oynarken Ahmet Jo ise sol bek oynuyor.

KALYONCU "GÜÇLÜ KADRO KURACAĞIZ"

Geçtiğimiz sezon devre arasında yeşil-beyazlı ekipte göreve getirilen Antrenör Abdulkadir Kalyolcu ve Burkan Arık yönetimden tam destek alarak göreve devam ediyor. Kalyoncu, mevcut kadrodan iyi isimleri tutup, yaklaşık 9-10 transferde yeni sezona şampiyonluk parolasıyla gireceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi