Peki mısır vize istiyor mu? Mısır Vizesi kaç günde çıkar? Mısır için vize gerekli mi? Mısır vizesi nasıl alınır? Tüm bu sorular ve daha fazlası için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Mısır Vize İstiyor Mu?

Mısır, umumi pasaporta sahip olan vatandaşlardan vize talep ediyor. Bu nedenle turistik ve diğer amaçlar doğrultusunda Mısır'a gitmek isteyen Türk vatandaşlarının öncelik olarak vize çıkarması gerekiyor.

Mısır Büyükelçiliğine yapılacak olan başvuruların ardından Türk vatandaşları Mısır'a gitmek için vize alabiliyor. Direkt olarak Büyükelçiliğe yapılacak olan başvurularda belirli problem çıkıyor. Bu nedenle daha kolay bir şekilde Mısır vizesi almak isteyen bireyler, Vizeniz Alınır'ı tercih ederek daha kolay bir şekilde vize alıyor.

Ayrıca Mısır üzerinden aktarma yapacak olan Türk vatandaşlarının da aklına gelen ilk soru Mısır transit vize istiyor mu oluyor... Farklı bir ülkeye gitmek için Mısır'dan geçiş yapacak olan Türk vatandaşlarının transit vize almasına gerek yoktur.

Mısır Vizesi Nasıl Alınır?

Mısır vizesi almak isteyen Türk vatandaşlarının öncelik olarak Mısır vize ücretini yatırması gerekiyor. Bununla birlikte vize almak için gerekli olan belgelerin de tamamlanması ve teslim edilmesi gerekiyor.

Mısır Vizesi Ücretleri Nedir?

Mısır vize başvurusu yapacak olan Türk vatandaşlarının başvuru sırasında veya öncesinde belirli bir ücret yatırması gerekiyor. Mısır vizesi 2021 ücretleri 1 aylık tek girişlerde 100 Euro, 3 aylık çok girişlerde 150 Euro olarak belirleniyor.

Mısır Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Mısır turistik vize ve diğer vizelerin çıkış süreleri başvurunun nasıl yapıldığına göre değişiklik gösteriyor. Peki Mısır vizesi kaç günde çıkar?

Mısır vizesi normal başvurularda 15 ile 20 iş günü arasında çıkıyorken bu süre Dünyaya açılan kapı olan vizenizalinir.com sayesinde fazlasıyla kısalıyor.

Vizeniz Alınır'ı tercih eden ve normal vize başvurusu yapan bireyler 5 ile 7 iş günü arasında Mısır vizesine sahip olurken ekspress vize başvurusu yapan bireyler 1 ile 2 gün içerisinde vizeye kavuşabiliyor.