Kilimli Gençlik Merkezi tarafından İyilik Ağacı çalışması kapsamında "Pasta yemeyen çocuk kalmasın projesi" devam ediyor.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Muslu Beldesi Emirler ve Kazköy mahallelerinden sonra şimdi de Göbü Köyü'nde minik çocuklara yaş pasta ikram ettiler. Corona Virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında olan minikler pasta iikramında yaşadıkları sevinç ise görülmeye değerdi. Kilimli Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Kilimli Gençlik Merkezi İyilik Ağacı; Pasta Yemeyen Çocuk Kalmasın Projemiz çığ gibi büyüyor. Bugün Göbü Köyü'ndeyiz. Yarın ilçemizin başka bir köşesindeki Çocuklarımızın yanında olacağız. Geleceğimizin teminatı olan onlarca çocuğumuzu sevindiren Gönlü büyük Gönüllülerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.
Pasta Yemeyen Çocuk Kalmasın. Daha fazla çocuğa ulaşmak adına projemize desteklerinizi bekliyor, sizleri Gençlik Merkezimize davet ediyoruz. çocuklar gülerse, dünya güler. İyilik yap, hayata değer kat, gönüllülük yılı, merkezim her yerde, gücümüz gençliğimiz" denildi.