Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eğitim veren Merkez Anaokulu, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşırken, yılsonu etkinliği düzenledi. Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen etkinliğe; Kozlu Merkez Anaokulu Müdürü Sevinç Özkan, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Kozlu Merkez Anaokulu Müdürü Sevinç Özkan, yaptığı açılış konuşmasında, gösteriye gelen ailelere teşekkür ederek, 3-4-5 yaş çocukların anasınıfı ve okul öncesi eğitiminin önemine değindi.

Kozlu Merkez Anaokulu öğrencileri, yıl içinde öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları dans gösterilerini, izleyenlere sundu. 3 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri Feride Kara ve Zübeyde Gençtürk gözetiminde "Farecik Rondu" ve "Ritimli Dans" gösterilerini sahneledi. Ardından 4 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri Büşra Müfettişoğlu ve Çiğdem Baştürk önderliğinde "Türkiyem-Folklor" ve "Dans-Çikolata Rondu"nu sundu.

Modern ve geleneksel dans ezgilerinin sergilendiği etkinlikte, minikler şovlarıyla ailelerini ve gösteriye gelen izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.

Editör: Pusula Gazetesi