Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eğitim veren Özel Özgül Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minik öğrencileri, yılsonu etkinlikleri çerçevesinde yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle büyük beğeni topladı. "Mutlu Çocuklar" ve "Tavşanlar" sınıfı öğrencilerinin yaptığı gösteriler programa renk katarken, öğrenciler uzun süre ayakta alkışlandı.

Özel Özgül Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören anaokulu öğrencilerinin her yıl geleneksel hale gelen yılsonu gösterisi, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sahnesinde yapıldı. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programda; kovboy dansı, çikolata dansı, lirik dans vb. gibi birçok gösteri büyük beğeni kazandı. Çocuklarının gösterilerini büyük bir ilgiyle takip eden veliler, programda hem eğlendi, hem de duygusal anlar yaşadı. Aile büyükleri de, ilk mezuniyet heyecanı yaşayan minikleri yalnız bırakmadı.

Özel Özgül Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Öznur Özdemir, yaptığı açıklamada, "Okul öncesi eğitim konusunu çok önemsiyoruz. Bu yüzden kızımın adıyla çıktığım bu yolda ikinci kızımın adını da ekleyerek, yani 'Özgülina' olarak yeni adınızla yeni başarılara doğru adım atıyoruz" dedi.

Yılsonu etkinliği sonunda konuşan Özel Özgül Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Nevin Üçüncü ise, "Öncelikle bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta kurucumuz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyorum" diyerek programı sonlandırdı.

Editör: Pusula Gazetesi