Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Eti Çocuk Tiyatrosu ortak organizasyonunda ana okulu ve ilkokullarda eğitim gören minik öğrencileri yönelik Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi'nde "Kırmızı Başlıklı Kız" çocuk tiyatro oyunu sahnelendi. Minik öğrenciler, oyunu büyük bir coşku ve ilgiyle izleyerek, gönüllerince doyasıya eğlendiler.

Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Bakır, yaptığı açıklamada, "Oynanan oyun sonrasında çocuklarımızın sevinci görülmeye değerdi. Her yıl olduğu gibi bu yılda onlara çocuk oyunu izlettirmenin gururunu yaşıyoruz. Buradaki asıl amacımız, çocuklarımızın hayal dünyasını geliştirerek iyi bir birey olarak yetişmelerini sağlamak gayretindeyiz. Eti Çocuk Tiyatrosu'nun bizleri kırmayıp şehrimize gelmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan oynanan oyunu yazan ve yöneten ve genel sanat yönetmenliğini yapan Ünsal Sicilli de, "Zonguldak'ta olmaktan, çocuklarımızla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. BKM Müdürü, kendisi de tiyatro oynayan, sanat yönetmenliği yapan güzel insan Abdullah Bakır'a çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl da buradaydık, her yıl buraya gelmeyi düşünüyoruz ve Zonguldak'ı çok sevdik" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi