Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde eğitim-öğretim veren Kilimli İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Kilimli İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri, 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemini bitirmek üzereler. Birinci dönemin yorgunluğunu Eskişehir'den gelen Görme Engellileri Dayanışma Derneği Müzisyenleri'nin vermiş olduğu konser ile atan minik öğrenciler, konserde çok eğlendiler. Bütün okulun katıldığı programda öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenerek stres atmaları görülmeye değerdi.

Okul Müdürü Cengiz Han Soysal; 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde, yoğun ders trafiğinden çıkan öğrencilerimizi biraz olsun bu tempodan uzak tutabilmek için çocukluklarını yaşabilmek ve birikmiş enerjilerini atabilmek adına yaptığımız bu etkinlik gerçekten çok yararlı olmuştur. Eskişehir'den gelen 'Görme Engellileri Dayanışma Derneği' yararına yapılan bu etkinlikte, öğrencilerimizin görme engelli vatandaşlarımıza yardım etmek için seferber olmaları ve gösterdikleri duyarlılık ile bizleri ayrıca memnun etmiştir. Bu etkinliğe katkı sağlayan tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi