Zonguldak Kömürspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş yeni sezon öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onur yeni sezonda çok iyi bir takım izlettireceklerini belirterek Altay maçında gerekeni yapacaklarını söyledi. Milli forma giymenin tarif edilemez bir duygu olduğunu belirten Onur, "Zonguldakspor bizim evimiz. Bu sezon çok canlar yapacağız. Formayı kim hak ediyorsa o giyecek" dedi.

"İYİ BİR TAKIM İZLETTİRECEĞİZ"

Zonguldak Kömürspor'un genç yeteneği Onur Eriş, hedeflerinin geçen sezon kaçırdıkları play off'u yakalamak olduğunu söyleyerek, "Bu seneki hedeflerimiz geçen sezon kaçırdığımız Play-Off'u en başta yakalamak. Takımca da bunu için büyük bir uğraş içine girdik. İyi çalıştık inşallah bu sene geçen senekinden daha iyi bir Zonguldakspor izleteceğiz. Önceliğimiz tabi Play-Off ama olursa 1'liği kovalayacağız sonun kadar. "

"İYİ BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ"

Yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Eriş, "Güzel bir kamp geçirdik. Şenol hoca ve teknik heyet bizi çok yordu. Bu sezon içine yansıyacak. Her şey yolunda geçti. Bizim açımızdan çok çalıştık hem eksik yönlerimizi gördük ve tamamladık. İnşallah bunu sahaya yansıtıp. Güzel bir başlangıç yapacağız inşallah" dedi.

"ALTAY MAÇINDA GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

Zonguldak Kömürspor'un genç tecrübeli genç oyuncusu Onur Eriş, Altay maçında gerekeni yapacaklarını söyleyerek, "Altay Zonguldakspor gibi büyük bir kulüp. Mazisi olan bir kulüp. Ama bizim kimseden çekincemiz yok. Biz iyi takımız gerekeni Altay'da da, yapacağımızı düşünüyorum"şeklinde konuştu.

"MİLLİ FORMA TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU"

Geçtiğimiz ilk kez milli olan Onur Eriş, "Milli takım tarif edilemez bir duygu. Herkesin yaşamasını isterim. Çünkü orada gerçekten o formayı taşımak bayrağı taşımak önemli bir duygu. Dediğim gibi anlatılmaz yani anlatsan çok az kalır bence her şey. Tarif edilmez bir duygu, güzel bir duygu."

"ZONGULDAKSPOR BİZİM EVİMİZ"

Zonguldak Kömürspor'un genç oyuncusu Onur Eriş, "Baya bir gel gitler oldu. Transfer konusunda ama biz kulübümüzün menfaatlerini biraz daha önde planda tuttuk. O yüzden kalma kararı aldık. Burada zaten mutluyuz. Zonguldakspor bizim evimiz gibi inşallah bu sene daha hayırlısı olur. "

"BÜYÜK KULÜPLERDEN TEKLİF ALDIM"

Geçtiğimiz sezon büyük kulüplerden teklif aldığını ifade eden Eriş, "PTT 1. Ligden çok büyük teklif aldım resmi olarak teklifte aldım. Kulüp ismi vermek istemiyorum. şimdilik, resmi olarak teklif alındığım bilinsin. Onun isimleri açıkladıktan sonra bazı benim sıkıntılarım oldu o yüzden isim vermek istemiyorum. O yüzden sadece alındı bilinsin yeter yani "dedi.

"ÇOK CANLAR YAKACAĞIZ"

Zonmguldak Kömürspor'un genç oyuncusu Onur Eriş, kendi saha ve seyircileri önünde bu sezon çok maçlar kazanacaklarını söyleyerek, "Taraftar her zaman bizim itici gücümüz. 12'inci adam olarak müthiş bir destekleri var. bizim arkamızda müthiş duruyorlar. Devrek'teki gibi maçlar olmaz. Karaelmas Köksal bizim mehabetimiz. Yani bu sene harbi çok canlar yakacağımıza inanıyorum. Taraftarla beraber güzel günler göreceğiz."

"PLAY-OFF'UN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Zonguldak Kömürspor'un genç oyuncusu Onur Eriş, "Geçen sezon Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynasaydık kesinlikle en az 20 puan alırdık diye düşünüyorum. İçerde o baskı o ambiyans Devrek'te o kadar oluşmadı. Çünkü saha şartları o kadar uygun değildi. Alışılmış bir pozisyon var şimdi burada. Zonguldak Merkez'de yakın herkes maça gelebilir. Devrek biraz uzak olduğu için yani bir gününü bölebilmesi lazım inanlar çok fazla gelmediler açıkçası. Kemal Köksal'ın bu sene çok dolu, dolu olacağını ve çok iyi gideceğimize inşallah Play-Off'u içinde olacağımıza inanıyorum."

"KİM DAHA FAZLA KATKI VERECEKSE FORMA ONUN OLUR"

Okan ve Ertan'ın gol yollarında büyük bir rekabet ortamı yaşayacaklarını söyleyen, Onur Eriş, "Ertan'ı tanımıyorum ama yavaş, yavaş aramıza girdi. Hani yavaş, yavaş tanımaya başladık Ertan'da iyi bir futbolcu tabi ki 2'si arasında rekabet olur. Ama bunu sezon içinde iyi olan formayı her zaman alır bu böyledir. İnşallah en iyi olan kimse Zonguldak Kömürspor'a kim katkı edecekse o alır formayı alır gider" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi