Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde 'MEB Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği' kapsamında eğitim kurumlarında öğrencilere verilen yemeğin üretildiği, yemek şirketine ait mutfak denetlendi.

İlçede eğitim gören yaklaşık 5 bin öğrenciye ilgili yönetmelik kapsamında sıcak yemek veriliyor.

Herhangi bir riskle karşılaşılmaması için yıl içerisinde yemeğin üretildiği mutfak ihale şartnamesi doğrultusunda kurulan Yemek Hizmetleri Denetim Komisyonu tarafından sık sık denetleniyor.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürü Muharrem Yol ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Gıda Mühendisi Mücahit Güleş tarafından yapılan denetimde mutfağın yemek üretim alanları ve hammadde saklama depoları denetlendi. Yapılan denetlemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Editör: Pusula Gazetesi