Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yönetimi kulübe gelir amaçlı Kozlu Grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 şehit madenci anısına ve kulübe gelir amaçlı bastırılan formaların satışları devam ediyor.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile beraber Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'i makamında ağırladı.

TOSUN: "ZONGULDAKSPOR'A DESTEK OLACAĞIZ"

Tosun bundan sonraki süreçte de kalplerinin Zonguldakspor ile olduğunu, Kulüp formalarını büyük bir heyecanla satın aldıklarını, Zonguldakspor'u üst liglerde görmeyi canı gönülden istediklerini, gerek alt yapılanmasında, gerek taraftar olarak tüm faaliyetlerinde takımlarının destekçisi olacaklarını, formalarını giymekten büyük gurur duyduklarını belirtti.

Milli eğitim camiası olarak Zonguldak'ın değerlerine her zaman sahip çıkacaklarını belirten Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Zonguldakspor'un da bu şehrin değerlerinden birisi. Kendilerinin ilgisine teşekkür ederiz" dedi.

CANER: "MİLLİ EĞİTİM CAMİASINI MAÇLARIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise ilerleyen günlerde Zonguldaksporumuzu çok güzel günlerin bekliyor. Gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz. Milli Eğitim kadrolarını Zonguldakspor maçlarında görmek istiyoruz. Bu da takımı ayrıca motive edecektir. Bundan sonraki maçlarımıza bekliyoruz" dedi.