Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner oldukça zor ve sıkıntılı geçen sezonun ardından Pusula'ya açıklamalarda bulundu.

"EN ZOR SEZONUMUZ OLDU"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman yaşadıkları en zor sezon olduğunu belirterek şöyle konuştu. "Çok zor ve sıkıntılı, özellikle ekonomik olarak zor bir sezonu geride bıraktı. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz bu sezon sıkıntımız olduğu her dönemde yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

"VALİMİZ ZONGLUDAKSPOR'A TESİS KAZANDIRACAK"

Başkan Caner, "Takımımızın en büyük eksiği tesis ve idman sahası. Kilimli'de alternatif yerler var. En uygun yere Valimizin desteği ile Zonguldakspor için idman sahası ve tesis en kısa sürede yapılacak" dedi.

"SELİM ALAN ZONGULDAKSPOR'UN BİR PARÇASIDIR"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Zonguldakspor'un tek gelir kaynağı Lavuar alanındaki otopark. Belediye Başkanımız bu konuda bize büyük destek verdi. Ancak Lavuar alanı ihale edildi. Otopark iptal olduktan sonra Lavuvar alanı yenilendiğinde Başkanımız Zonguldakspor'u mağdur etmeyecektir. Çünkü Başkan Selim Alan Zonguldakspor'un bir parçasıdır" dedi.

BAŞKAN CANER TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner takımın kümede kalmasının ardından emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Caner "Zonguldakspor'un kümede kalmasında başta Zonguldakspor A.Ş. Başkanımız Hakan Hürfikir, Teknik Sorumlu Barış Şeref ve teknik heyet, tüm futbolcu kardeşlerime, emeği geçen tüm yöneticilerimize ve bizi destekleyen, yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum"

"BARIŞ ŞEREF ZONGULDAK ÇOCUĞUDUR"

Özellikle Teknik Sorumlu Barış Şeref'i kutlayan Başkan Caner "Barış Şeref kardeşimiz Zonguldak çocuğudur. Takıma yıllardır hizmet verdi. Ancak ilk kez Teknik Sorumlu olması nedeniyle geçmişte yaşanan zorluklar ve sorunlarla bu sezon yüz yüze, bire bir yaşamak sorunda kaldı. Sorunlarla karşı karşıya kaldı, bu sorunları da başarıyla futbolcuları ile birlikte aşmayı başardı. Kendisini takımı sağ salim limana yanaştırdığı için kutluyorum" dedi.

"VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANININ VERDİĞİ DESTEKLERİ BİRE BİR KENDİSİ DE BİLİYOR"

Barış Şeref'in Afyonspor maçı sonrasında futbolcuları toplayarak saha ortasında yaptığı "Şu kadar topluluğa Zonguldak bakamadı, ama bu kadar bizler Zonguldak'a mutluluk verdik" şeklindeki duygusal konuşmaya da değinen Başkan Caner, " Barış hocamız Afyonspor maç sonrasında futbolculara hitaben yaptığı duygusul konuşmasında yanlış anlaşılmış olabilir. Ama kesinlikle art niyet içiren bir konuşması yok. Bütün sezon boyunca yaşanan zorluklar ve stresin etkisiyle yapılmış bir duygusal bir konuşma olduğunu düşünüyorum.

Yoksa Barış hocamız Valimiz ve Belediye Başkanımızın verdiği destekleri kendisi de birebir bilmekte" dedi.

ACİLEN ŞEHRİN BÜYÜKLERİ ÖNDERLİĞİNDE TOPLANIP, YENİ SEZON PLANLAMASI YAPILMALI"

Başkan Caner yeni sezon planlamasının acilen yayılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Zonguldakspor'un en kışı sürede yeni sezon planlaması için Vali, Belediye Başkanı, Milletvekillerimiz ve kentin ileri gelenlerinin önderliğini acilen oturup yeni sezon planlamasının yapılması lazım. Bir üst lige nasıl çıkılır onların planlaması yapılması gerekiyor"

"ZONGULDAKSPOR, ZONGULDAK'IN TANITIM YÜZÜDÜR"

Caner, "Zonguldakspor Zonguldak'ın tanıtım yüzüdür. Bugün insanlar nasıl Adana Demirspor'u ve Giresunspor'u konuşuyorsa, Zonguldakspor'da bu takımlardan biri olmalı. Bu oluşumu sağlamak için Zonguldak olarak kenetlenmemiz, birlik olmamız şart" dedi.