Bacalarında filtre sorunu nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kapatılan Çates'te çalışan CHP'li bir işçi ile CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın telefon görüşmesi sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Mesut isimli vatandaş ÇATES'in kapanmasıyla ilgili Yavuzyılmaz'ı suçlayarak; ''Karşıma çıkma araba ile ezmezsem o....pu çocuğuyum'' dedi.

İşte telefonda yaşanan o diyalog;

Yavuzyılmaz: 'Ben Cumhurbaşkanı da değilim, Çevre ve Şehircilik Bakanı da değilim. Burayı ben mühürlemedim.

Mesut: Bunu siz yaptınız.

Yavuzyılmaz: İstersen gel vur öldür.

Mesut: Karşıma çıkmayın, araba ile ezmezsem or.....pu çocuğuyum.

Yavuzyılmaz: Bu bir kanun maddesi ve kanun meclise geldiği için mecliste görüşüldü. Şimdi rehabilitasyonu gerçekleştirecekler. Rehabilitasyonu gelip yapılacak. Yapıldığı zaman bana ne diyeceksin ettiğin bu hakaretlerle ilgili hem işinden olmayacaksın, hem rehabiliyasyon yapılacak. Siz işinizden olmayacaksınız rehabiltasyonda gerçekleşecek. Hem işiniz devam edecek, hem de rehabilite edilecek bunu göreceksiniz aynı bu söylediklerimi çıktım o zamanda söyledim. Bir istihdam sorununa yol açamazlar çünkü adamlarda para var ben bunu belgeledim 76 Milyon TL para var. Yani devlet veriyor, Devlet mesut bey! Yine söylüyorum devlet veriyor parayı zaten. Verdi de, belgesi var. Şimdi yine verecek. Dolaysıyla zaten para verdiği için adam neden kapatsın. Bu paranın bir kısmı ile o rehabilite sistemini yapacak bir kısmını cebine indirecek ve faaliyetine devam edecek. Ben biliyorum ve bunu takip ediyorum."