AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAR Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayını geride bırakmanın hüznünü ve Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz" dedi.

Bu sene Ramazan ayının mahzun geçtiğini hatırlatan Hamdi UÇAR, salgın nedeniyle alınan tedbirlere uyulması sonucunda durumun her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. UÇAR şunları ifade etti:

"Dünya bugün de dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele ediyor. Mazlumların güvenli limanı Türkiye ise hamdolsun artık dünyanın yüze yakın ülkesine de sağlık yardımında bulunan bir ülke oldu. Dünya ülkeleri yaşlılarını ölüme terk ederken Türkiye ise rahmet ve bereket olarak gördüğü yaşlılarını bu süreçte de baş tacı etmeye devam ediyor, dünyanın en uç noktasındaki vatandaşlarını özel uçaklarla Türkiye'ye getirmeye devam ediyor. Her ne kadar bir bayrama daha bu burukluklarla giriyorsak da gün bir ve beraber olma günüdür ki bayramlar bir ve beraber olmak için en güzel zamanlardır.

Rahmetle kuşanıp

Mağfiretle arınıp

Af temennisiyle

Ramazan Bayramımız mübarek olsun,