. AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Züleyha Arıman ve Burhan Onuk partililerin karşısına çıkarak listeye gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Adayları Çaycuma'da İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Belde Belediye Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili karşıladı.

İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı açılış konuşmasında Genel Merkeziz Zonguldak'a verdiği değerin milletvekili adaylarından anlaşıldığını ifade ederek; " Her bir adayımız değerli, ilimizin tüm sorunlarına hakim olan ve teşkilatın her kademelerinde görev yapmış kişlerdir"dedi.

ONUK; "BU LİSTE GENÇLERE VERİLEN ÖNEMİ GÖSTERİYOR"

5'nci sıra adayı Burhan Onuk Çaycuma'daki kalabalıktan duyduğunu mutluluğunu ifade ederek; Yüzümüzdeki enerji bizlere yansıdı. İnşallah sizlerin desteği ile 5 vekili meclise göndeririz. Sizlerden bunun için daha fazla destek bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın gençlere ve kadınlara ne kadar önem verdiğini bizleri listeye yazarak gösterdi. Bizim çok büyük hedeflerimiz var. Gençler olarak Zonguldak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız"diye konuştu.

ARIMAN; "LİSTEDE OLSAK DA OLMASAK DA ÇOK ÇALIŞACAKTIK"

4'ncü sıra Milletvekili Adayı Züleyha Arıman gençlik ve kadın kolları olarak çok güzel bir listenin içinde yer aldıklarından dolayı gurur duyduklarını söyledi. Arıman; "Eski milletvekilimiz ve İl Başkanımızın da bu listede yer alması Cumhurbaşkanımızın teşkilata verdiği önemi göstermiş oldu. Umarım hep beraber çalışacağız. Listede olsak da olmasak ta çalışacağız. Listelerdeki tüm bayanların meclise girmesini arzu ediyoruz"şeklinde konuştu.

UÇAR; "BU HEYECAN SANDIĞA YANSISIN"

3'ncü sıra adayı Hamdi Uçar ise duygularını şöyle paylaştı; " Bütün ilçelerimizde heyecan görüyoruz. İnşallah bu liste ile Zonguldak'ta her seçimde olduğu gibi rekorumuzu artırarak sayımızı çoğaltacağız. Zonguldak ilimizin içinde Çaycuma en gözde ilçelerimizden bir tanesi.

Yeni bir dönem ve heyecan başlıyor. 2002'de AK Parti kurulduğu zaman meydanlara çıktığımız heyecanın çok farklı versiyonunu yaşıyoruz. Önümüzdeki başkanlık sistemi ile ülkemiz çığır atlayarak bizim dönemimizdeki kazanımların çok daha üzerine çıkarak önemli projelere imza atacağız. Biz alışılmış milletvekilliğin dışında çalışmak istiyoruz. Biz parlamentonun dışında beldemizde, köyümüzde vatandaşlarımız ile sohbet etmek istiyoruz. Seçimden seçime sizlerle birlikte olmak istemiyoruz".

ÇOLAKOĞLU; "HER OY MAZLUMLARA BİR DAMLA SU OLACAKTIR"

2'nci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu katılımcıların alkışları ile sözlerine başladı. Çolakoğlu; "Çok zor günlerden geçen Türkiye'ye destek olmamız seçimlerde yapacağımız hamleye bağlıdır. 'Bir oydan ne olacak' demeyin. Sandıklardan çıkacak oylar Cumhurbaşkanımızın yüz akı olacaktır. Düşmanlar etrafımızı sarmış durumda. Çıkacak her oy düşmanların başını öne eğerken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başını dik yapacaktır.

Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi aynı şevk ve heyecan ile birlik içinde çalışacağız. Omuzlarımızdaki yükün altına hep beraber elimizi sokup taşı kaldıracağız. Sıramız hiç önemli değil. AK partiye gönül versen her insan her gün her mahallede gezecek. Sandıktan çıkacak her oy mazlumlara bir su damlasıdır"şeklinde konuştu.

TÜRKMEN; "24 HAZİRAN'A ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ"

Dünyada sadece Müslümanların katledildiğini belirten Polat Türkmen; " İnşallah Ramazan ayında dualarımız kabul olacak. Etrafımıza bakın Müslümanların kanı dökülüyor. Hep bizim kanımız dökülüyor. İsrail dünyanın gözü önünde Filistinlilere zülüm ediyor. Onun için bu seçimler çok önemlidir. Çünkü bu fırsat yuvaları artık Türkiye'ye hücum etmektedir. O kadar Türkiye düşmanı olmuşlar. Müslüman düşmanı olmuşlar. 24 Haziran'a çok iyi hazırlanacağız. Hangi siyasi partiye oy verirse versin tüm komşularımızı ziyaret edeceğiz. Bu Türkiye'nin istiklal meselesini olduğunu herkese anlatacağız. Beşimizi meclise göndermek için çok çalışmak lazım. Bu görev hepinize düşüyor"diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun seçim listesini hazırlayan Recep Tayyip Erdoğan ve coşkulu bir şekilde karşılama yapan Çaycumalılara teşekkür etti.

Son olarak tüm adaylar ve partililer ilçe turu atarak esnafı selamladı. Adaylar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Kadir Alagöz'ü de işyerinde ziyaret ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi