MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar ve yönetim kurulu üyeleri, TSK'nın Afrin'de düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatına' katılmak için gönüllü asker olmak askerlik şubesine başvurdu.
Düzenlediği basın toplantısı ile hazırladıkları dilekçeleri basınla paylaşan MHP İl Başkanı Adem Kar, Afrin operasyonun tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek, "Yüce Türk milletinin varlığına ve birliğine, devletimizin bekasına göz diken hain terör örgütlerine ve onları himaye eden düşmanlara karşı amansız bir mücadele verilmektedir. Kahraman ordumuz yine tarihi bir destan yazmaktadır. Millet olarak sınır ötesinde yapılan bu şanlı mücadele için kenetlendik. Milli birlik ve beraberliğimiz, milli irademiz her zamankinden farklı, adeta seferberlik ruhu içindedir. Türk milleti kahraman ordusunun yanındadır. Kızılelma ruhuyla, ila-yı kelimetullah için cephede savaşan, Nebilerin, şehitlerin, velilerin yardımı ve milletimizin duasıyla savaşan şanlı ordumuzu Allah korusun ve muzaffer kılsın. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Kuzey Irakta kurulmak istenen IKYB terör devletinin sözde bağımsızlık referandumuna şiddetle karşı çıkmış, merkezi Irak hükumetiyle hareket edilmesine işaret etmiş ve sonuç hepimizin malumudur. Kuzey Suriye'de ülkemize tezgahlanan iğrenç oyunu fark etmiş ve Ankara'nın savunması Fırat Kalkanından geçer diyerek terör koridorunun tıkanması gerektiğini vurgulamış ve harekatı koşulsuz desteklemiştir. Daha Fırat kalkanı bitmeden Afrin'in teröristlerden temizlenmesi gerektiğini gündeme getirmiş ve bu mücadelede hükumete sonuna kadar destek vermiştir. Sıra Münbiç'e de gelecek ve Fırat'ın batısında terör kurutulmuş olacaktır diye yeni hedefi gündeme taşımıştır. Yukarıda ancak bir kısmını sıraladığımız süreçlerde ortaya konan asil ve isabetli kararlar " Önce devletim ve milletim sonra partim ve ben" diyen bir liderin ve onun arkasında ''Allah'ın rızası, Milletin Duası'' için her türlü göreve hazır Milliyetçi Ülkücü iradenin kararıdır. Bu kararlardan kazanan sadece Türk Milletidir. Kazanan Türk Devletidir. MHP devleti ve milleti için vardır. Bunun aksini düşünenler siyasi fırsatçı ve oy hesapçılarıdır. Devletimize ve Milletimize uzanan elleri kırmak için tüm vatan sathında ve Afrin'de savaşan kahraman ordumuza başarılar, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
Kar, ayrıca, il ve ilçe teşkilatları olarak Afrin ve buna benzer devletimizin ve milletimizin bekası için yapılacak tüm operasyonlara gönüllü olarak katılmaya hazır olduklarını da kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi