Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi'nde Ormanlı Belediye Başkan adayının ardından Kandilli beldesi başkan adayı da açıklandı. 2014 yılında Ak Parti'den Kandilli Belediyesi için aday adaylığına başvuru yapan Tuncay Aydın Milliyetçi Hareket Partisi'nden adaylık için başvurusunu İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'e teslim etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adaylık konusunda hassas davranan Milliyetçi Hareket Partisi'nde Ormanlı Belediye Başkan adayının ardından Kandilli beldesi başkan adayı da açıklandı. 2014 yılında Ak Parti'den Kandilli Belediyesi için aday adaylığına başvuru yapan Tuncay Aydın Milliyetçi Hareket Partisi'nden adaylık için başvurusunu İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'e teslim etti.

Parti binasında düzenlenen adaylık başvuru törenine Parti İl Başkan vekili Kaya Karatepe, önceki dönem Milletvekili adayları Abdullah Bekar ve Fehmi Nuhoğlu, önceki dönem yöneticilerinden Ali Toprak, Önceki dönem Ereğli Belediyesi Başkan adayı Mevlüt Özdemir, Partinin Ormanlı Belde belediye başkan adayı Tacettin ALDIRMAZ, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan isimler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tören de konuşan Tuncay Aydın, amacının seçimleri kazanarak Milliyetçi Hareket Partisi bayrağını Kandilli 'de dalgalandırmak olduğunu kaydetti. Aydın konuşmasında "Bir defa burada olmaktan son derece mutluyum. Başkanımızın şahsımızı davet etmesi bizi son derece onurlandırmıştır. Kandilli halkının teveccühü üzerine buradayım. İnşallah bundan sonra görevimizi, hizmetimizi MHP kadrolarında Kandilli 'de iddialı bir aday olarak yola çıkmış bulunmaktayım. Tekrar zaten Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada bulunmamın en güzel sebebi, buna gayret gösteren Muhammet Karakütük arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum. Doğru yolda olduğuma eminim. Bundan zerre kadar şüphem yok. İnşallah Kandilli 'de MHP bayrağını hep beraber dikeceğiz. Teşekkür ediyorum" dedi. Aydın başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Rahman Demirtürk 'e teslim etti.

BU DAVANIN NEFERİ OLMASINDAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Tuncay Aydın'ın başvuru belgesini teslim alan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Rahman Demirtürk ise 'Bu davanın neferi olmasından mutluluk duyuyoruz' dediği konuşmasında "Tuncay kardeşimiz hem Milliyetçi Hareket Partisine katıldığından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi Kandilli Belediyemizi alır. O Belediyede kendi bayrağımızı yukarı en tepelere çıkartır. Bu davanın bir neferi olarak bizi kabul ettiği için bizde kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yolu aydınlık ve hayırlı olur. Milliyetçi Hareket Partisine katkı sağlar. Biz kendi yolunda, kendi gideceği yolda her zaman yanında olacağımızı, Kandilli halkı ile birlikte yürüyeceğimizi inşallah Kandilli halkı da kardeşimize sahip çıkarak Kandilli 'de Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar yaparlar" dedi.

Parti rozeti Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Rahman Demirtürk tarafından takılan Tuncay Aydın tebrikleri kabul etti.

Editör: Pusula Gazetesi