MHP Çaycuma ilçe yönetim kurulu haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı da yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı.

Ayrıca toplantıda Çaycuma'daki gelişmeler, işsizlik sorunları, uyuşturucu ile mücadele konularının yanı sıra belde ve köylerin sıkıntıları ile alakalı görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni yönetimin hızlıca göreve başlaması ile beraber Çaycuma için her alanda Milliyetçi Hareket Partisi olarak, görev ve sorumluluk alarak hizmete başlandığı çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Teşkilatta görev dağılımı şu şekilde yapıldı; İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Sekreteri Ezgi Ustaoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Korhan Uzaldı, Özkan Miyanyedi, İsa Yurtseven, Ali Yılmaz, İbrahim Doğan, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Sapmaz, Ali Aşık. Siyasi İşler ve Parti içi Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Duran. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sezgin Çalışkan, Fatih Yıldırım, Semih Aydın. Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ergin Gider, Muhammet Girgin, Selim Turpçu.Medya, Tanıtım ve Halka İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bekir Özer.Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Aşan, Can Ayvacı, Furkan Karahatıl, Hüseyin Demir. Aile ve Kadın Engellilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Engin Sunat, Sertaç Öztem, Fatih Yıldız. Gençlik Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Özkara, Utku Kırandağ, Ceyhun Gümüşkaya. AR-GE'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersin Aksoy, Raci Sönmez. Ekonomi ve Ticari İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahim Doğan, Erdem Yavuzoğlu. İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Üzeyir Karagöl, Murat Gümüş. Organizasyon ve Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Enes Karagöz, Yusuf Kılıç, Serkan Kuzucu. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Atabay, Bedrettin Aytepe.