MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun'u ziyaret etti. Ziyarette Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan göreve başlayan yönetim kurulunu tanıttı.

Yapılan ziyarette Mustafa Kaplan şunları söyledi; "'Çaycuma Milliyetçi Hareket Partisi olarak Çaycuma ilçemize hizmet etmeye başladık. İlçemizin sorunlarını sizlere koordineli olarak aşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlçemizde uyuşturucu ile mücadele etmek gençlerimizin bu bataktan kurtulmasını istiyoruz. Gençlerimizi bölgemizin geleceğini etkileyecek Filyos Liman projesinde yapılacak olan fabrikaların istediği kalifiyeli birer birey olarak yetişmesi için yönlendirmeliyiz. İleride oluşacak olan işçi açığına göre bölgemizi hazırlamalıyız. Bunlarla ilgili desteklerinizi bekliyoruz.

Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun göreve gelen yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi. Çaycuma için hizmet etmek isteyen her kurumla çalışmaya hazır olduğunu ve bu düşünceleri için Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.