MHP Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz, yeni oluşan il yönetimi ile bir araya geldi. Yılmaz, tek yumruk tek ses olacaklarını söyledi.
MHP İl teşkilatı bugün kahvaltılı toplantıda Düzce basınıyla buluştu. MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz toplantıda yaptığı açıklamada, 2 Temmuz'da yapılan kongrenin ardından görev dağılımını yaptıklarını söylerken, bundan sonra tek yumruk, tek ses olarak Düzce'ye hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Çalışma programları hazırladıklarını söyleyen Yılmaz, "Önümüzde uzun ve çok engebeli bir yol var bunun farkındayız. Düzce'ye hizmet yarışında biz de varız diyoruz. Kuvvetli bir ekiple yola çıktık. İlk hedefimiz 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için hazırlanacağız. Düzce'nin katmerli sorunları olduğunu biliyoruz ancak bunlar çözümsüz sorunlar değil. Çözüm için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gerek yönetimdeki gerekse dışarıdaki MHP mensubu arkadaşlarımızla, Düzce'ye hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık. Bundan sonra yolumuza bakacağız" dedi.
Bakan Özlü'ye hayırlı olsun
MHP il Başkanı Yılmaz yeni kabinenin oluşmasının ardından AK Parti Düzce milletvekili Faruk Özlü'nün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı görevine devam etmesinin kendilerini sevindirdiğini söylerken, "Kim tarafından yapılırsa yapılsın Düzce'ye yapılacak her hizmetin arkasındayız. Her zaman yanındayız. MHP İl teşkilatı olarak her daim yardımcı olmaya varız" ifadelerinde bulundu.
MHP'de yeni yönetim görev dağılımı yapıldı. Ümit Yılmaz Başkanlığında ki MHP'de Yasin Şerbetçi birinci başkan vekili, Yalçın Bayramoğlu ikinci başkan vekili, Derya Aksay il sekreteri, İsmail Aksay il sekreter yardımcısı, Hüseyin Çiftçi muhasip, Mehmet Odabaşı muhasip yardımcısı, İlhami Caboğlu, İsmet Şeras ve Yaşar Taşhan teşkilatlardan sorumlu başkan ve yardımcısı, Atilla Bıyık, Hüseyin Karaca basından sorumlu başkan yardımcısı, Hızır Yılmaztürk, Özgür Sivrikaya mesleki ve STK sorumlu başkan yardımcısı, Efkan Aktaş kamu kurumları ve sendikalardan sorumlu başkan yardımcısı, M. Yaşar Çekiç, Hayrettin Kocabıyık ekonomi ve sosyal politikalar sorumlu başkan yardımcısı, Mustafa Güler, Sedat Mıhçı sosyal faaliyetler ve organizasyondan sorumlu başkan yardımcısı, Zeki Gürel, Levent Akça yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı oldu.

Editör: Pusula Gazetesi