Zonguldak Belediye Meclisi Nisan ayı 2'inci birleşimi Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında gerçekleştirildi. 6 gündem maddesinin yer aldığı mecliste en önemli madde olarak Sahil Kordonu'na Zonguldak Valiliği tarafından yapılması planlanan konsept proje yer alıyor. Zonguldak Valiliği Milli emlak Müdürlüğü geçtiğimiz oturumda Belediye Meclisi'ne konunun görüşülmesi için dilekçe vermişti. Proje ile Fener Mahallesi'ne çıkan Liman Arkasındaki tünel ve Sahil Kordonu da dahil konsept bir çalışmanın yer alması hedefleniyor.

MHP'Lİ YALÇINER YİNE MECLİSE KATILMADI

Zonguldak Belediye Meclisi toplantısında CHP'li meclis üyesi Süleyman Özdoğan'ın, MHP'li meclis üyesi Mevlüde Yalçıner'in üzerine yürümesinin ve kendisine söz verilmemesinin ardından Belediye Meclisi'ne katılmama kararı devam ediyor. MHP İl Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 3 Mart 2018 tarihinde meydana gelen olay nedeniyle Mevlüde Yalçıner'in Belediye Meclisi toplantılarına Başkan Akdemir ve Meclis Üyesi Özdoğan özür dilenene kadar katılmayacağı açıklanmıştı.

MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞECEK Mİ?

Kamuoyunda merak edilen en önemli konu ise, oturumlara katılmayan Mevlüde Yalçıner'in Beeldiye Meclis Üyeliği'nin düşüp düşmeyeceği oldu. Üst üste 3 oturuma mazeretsiz katılmayan Mecli Üyeleri'nin meclis üyeliğinin düşürülmesi oylamaya sunuluyor. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in bu konudaki tutumu kamuoyunda merak ediliyor.

Ayrıntılar Geliyor...

Editör: Pusula Gazetesi