Merkez Hakem Kurulu hafta sonu çeşitli illerde oynanacak olan 2. Lig, 3.lig ve BAL play-out maçlarında Zonguldaklı hakemlere önemli görevler verdi. İşte hafta sonu görev alacak Zonguldaklı hakemler:

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de bu hafta oynanacak olan 1074 ÇANKIRI SPOR- KURŞUNLU BELEDİYESPOR Bölgesel Hakemimiz Emrah Asil BÜYÜKYILDIRIM 4.Hakem olarak görev yapacak.

TFF 2. Lig de bu hafta oynanacak olan PENDİKSPOR- ŞANLIURFASPOR Müsabakasında B Klasman Yardımcı Hakemimiz Emir KILIÇARSLAN Yardımcı Hakem olarak görev yapacak.

TFF 2. Lig de bu hafta oynanacak olan SAKARYASPOR A.Ş.- SBS İNŞAAT KIRKLARELİSPOR Müsabakasında B Klasman Yardımcı Hakemimiz İsmail Taygun TASALI Yardımcı Hakem olarak görev yapacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de bu hafta oynanacak olan 1074 ÇANKIRI SPOR- KURŞUNLU BELEDİYESPOR Müsabakasında Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Taner KÖSE Yardımcı Hakem olarak görev yapacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de bu hafta oynanacak olan ÇARŞAMBASPOR-TERMESPOR Müsabakasında Bölgesel Hakemimiz Eren GÖKMEN 4.Hakem olarak görev yapacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de bu hafta oynanacak olan YENİÇAĞA- GÖYNÜK BELEDİYESİ SPOR Müsabakasında Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Sinan GÜNAYDIN Yardımcı Hakem olarak görev yapacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig de bu hafta oynanacak olan YENİÇAĞA- GÖYNÜK BELEDİYESİ SPOR Müsabakasında Bölgesel Hakemimiz Oğuzhan ERDOĞAN 4.Hakem olarak görev yapacak.

U21 Ligin de bu hafta oynanacak olan OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ- TRABZONSPOR A.Ş. Müsabakasında Bölgesel Hakemimiz Hasancan DEMİR Hakem olarak görev yapacak.

U21 Ligin de bu hafta oynanacak olan OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ- TRABZONSPOR A.Ş. Müsabakasında Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Esra ARIKBOĞA Yardımcı Hakem olarak görev yapacak.

U21 Ligin de bu hafta oynanacak olan OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ- TRABZONSPOR A.Ş. Müsabakasında İl Hakemimiz Tayfun KURNAZ 4.Hakem olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi