TFF Merkez Hakem Kurulu Zonguldaklı hakem ve gözlemcilere 2. Lig, 3. Lig, U-21 ve Bölgesel Amatör Liglerde toplam 11 hakem ve gözlemciye görev verdi.

B Klasman hakemlerimizden Alı Rıza Öztürk Pazar günü 2.lig Beyaz grupta Gaziantepspor ile Bayrampaşa arasında oynanacak olan maçta yardımcı hakem olarak görevlendirildi.

C Klasman hakemlerimizden Eren Gökmen Pazar günü 3. Ligde oynanacak Serik Belediyepor-Bağcılar arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

Bölgesel Hakemlerimizden Oğuzhan Keçeci Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde oynanacak Çubukspor-Keçiören Bağlum maçını yönetecek, yardımcılıklarını ise yine Zonguldak'tan Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden Arif Emre Harmanbaşı ve Davutcan Çubukçu yapacak. Aynı maçta Furkan Güney ise 4. Hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel Hakemlerimizden Ayetullah Aslan Pazar günü Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta Çilimli Belediyespor ile Yeşil Bursa arasında oynanacak maçta düdük çalacak. Aynı maçta bir diğer Bölgesel yardımcı hakemlerimizden Onur Akdağ yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden İbrahim Kandemir Pazar günü U-21 liginde Boluspor ile Giresunspor arasında oynanacak maçta görev alırken, aynı maçta Bölgesel Yardımcı hakemlerimizden Satılmış Furkan Demir de yine yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Bölgesel Gözlemcilerimizden Serkan Keleş Pazar günü Bölgesel Amatör Ligde Çarşambaspor ile Yozgatspor arasında oynanacak maçta görev alacak.

Editör: Pusula Gazetesi