Türkiye Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nde mücadele eden MFA Zonguldak Spor Kulübü ligdeki ilk maçını saha ve seyircisi önünde Cumartesi günü Kocaeli İzmitspor ile oynadı. Rakibi karşısında 3-0 gibi net skorla sahadan galip ayrılan MFA Zonguldak Spor Kulübü ikinci maçını deplasmanda Yalova Çiflikköy Belediyespor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren MFA Zonguldak Spor Kulübü Yalova deplasmanından da galibiyet hedefliyor.
YÖNETİMDEN TAM DESTEK
MFA Kurucusu ve sahibi Murat Uzun ve MFA Genel Müdürü ve MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih Furtun'dan tam destek alan teknik heyet ve sporcular ligde yoluna emin adımlarla ilerliyor.

MFA'DA HEDEF 1.LİG

Türkiye genelinde 16 grupta toplam 142 takımın mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi'nde gruplarında ilk ikiye giren toplam 32 takım çeyrek finallere katılmaya hak kazanacak. 8 grupta oynanacak müsabakalarda her bir grupta 4 takım yeralacak. Gruplarda ilk ikiye giren 16 takım yarı final bileti alacak. 16 takımlı oynanacak yarı finallerin ardından 8 takım arasında tek devreli oynanacak müsabakaların ardından 4 takım Türkiye Bayanlar 1.Voleybol ligine terfi edecek.