Zonguldak'ta son yıllarda Sarayspor, Kozlu Taşkömürüspor gibi takımların yanı sıra Çaycuma Gençlerbirliği de altyapıda elde ettiği şampiyonluklarla ön plana çıkmaya başladı. Zongludakspor U12 ve U13 takımları da Antrenör Muhammet Şaffak ve Sadettin Birinci ile kıpırdanmaya başladı.

Çaycuma Gençlerbirliği alt yaş kategorilerindeki başarısıyla bu sezon ön plana çıktı. Özellikle U13 liginde güçlü rakiplerini geride bırakarak Zonguldakspor ile Pazar günü final oynama başarısı gösteren Çaycuma Gençlerbirliği takımı finalde rakibi Zonguldakspor'u 2-0 gibi net skorla yenerek U13 kategorisinde şampiyonluğunu ilan etti, kupasını kaldırdı. Teknik heyet ve futbolcular bütün bir sezonu kupa ile kapatmanın haklı sevincini ve gururunu yaşadılar.

RAKİPLERE MEYDAN OKUMAYA BAŞLADILAR
Çaycuma Gençlerbirliği, Zonguldak'ta alt yapı denince ilk akla gelen Sarayspor yolunda ilerliyor. Güçlü alt yapısı ile rakiplerine meydan okumaya başlayan Çaycuma Gençlerbirliği sıkı ve disiplinli çalışma temposu ile önümüzdeki sezon daha büyük başarılar elde etmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi