Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yöresel ürünler satışı yapan "Aynur Abla" işyerinin sahibi Aynur Çakar'ın daveti üzerine AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Çaycuma'ya geldi. Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Önder Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayraklı, Zonguldaklı işadamları ve bazı daire müdürlerinin de katıldığı ziyarette, çeşitli görüş alışverişinde bulundular.

Aynur Çakar ve eşi Şenol Çakar tarafından misafir edilen Metin Külünk'e, bölge hakkında ve özellikle yöresel ürünler olan manda ürünleri hakkında bilgi verildi, meşhur manda yoğurdu sucuğu kavurmasından oluşan menü ile kahvaltı yapıldı.

Şu ana kadar yapılan konular hakkında bilgileri ve Zonguldak'ın tarım ve hayvancılık konuları üzerine nelerin yapıldığı ve yapılabileceği görüşüldü.

Özellikle Vali Ahmet Çınar ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı'nın yaptığı destekler hakkında bilgi veren Aynur Çakar, Milletvekili Metin Külünk'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Anadolu'dan farklı bir ürün konseptine sahip olan manda ürünlerinden alan Külünk ise, Çaycuma'ya gelmekten ve bu konular hakkında bilgi sahibi olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi