Vefat haberini aldıktan sonra Devrek'e giderek Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'a başsağlığında bulunan ZTSO Başkanı Demir, Cemil Ulupınar'ın bölgedeki yatırımcı ruhunun canlanması ve inşaat sektörünün genişlemesinde ki katkılarının yanı sıra hayırsever kişiliği ile de yakından tanındığını vurgulayarak "Bölgemiz yeri kolayca doldurulamayacak bir işadamının yanı sıra kanaat önderini, hayırsever bir hemşerisini kaybetmiştir. Dost ve yakınlarına, ailesine başsağlığı diliyoruz "dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu'nun annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu vefat haberi üzerine Yönetim Kurulu Üyeleri ile cenaze törenine katılmak üzere Cuma günü Ankara'ya gidecek olan ZTSO Başkanı Demir cenaze töreninden sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde oda ve borsa başkanları ile birlikte taziyelerini sunacak.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Demir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Türkiye'nin en güçlü ve dinamik ailesi olduğunu, aileye uzun yıllardır liderlik yapan Hisarcıklıoğlu'nun acısını yürekten paylaştıklarını ifade ederek " Merhumeye Allahtan rahmet sayın Başkanımızın nezdinde ailesine dost ve yakınlarına sabırlar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi