Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak ve çevrelerinde meydana gelebilecek zirai don olaylarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Yapılan son değerlendirmelere göre; Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde bu gece ve yarın gece yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Zonguldak için hazırladığı 5 günlük hava tahmin raporu şu şekilde; Perşembe (bugün) Hafif ar yağışlı sıcaklık -1 ila 3 derece, Cuma karla karışık yağmur sıcaklık 0 ila 4 derece, Cumartesi çok bulutlu sıcaklık 1 ila 6 derece, Pazar parçalı bulutlu sıcaklık 1 ila 7 derece, Pazartesi parçalı bulutlu sıcaklık 1 ila 7 derece.

Zonguldak genelinde önümüzdeki günlerde yoğun bir kar yağışı beklenmezken, hava sıcaklıklarının gece eksilere düşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, don olaylarına karşı dikkatli olunması noktasında uyardı.

Editör: Pusula Gazetesi